Sinoplu İş Adamaları Derneği (SİAD) Aralık ayında yapılması planlanan "Sinoplu İş Adamları Fuarı"na hazırlanıyor.

SİAD ve Proaktif Fuarcılık iş birliği ile 19-22 Aralık 2019 tarihlerinde Sinoplu İş Adamları Fuarı düzenleyecek. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB) tarafından onaylanan ve KOSGEB tarafından desteklenen fuar ile uluslararası arenada Sinop İş Dünyasının sesi duyurulmuş olacak. Fuardan aylar öncesi çalışmaları hızlandıran SİAD yöneticileri bu kapsamda, Sinop'ta çeşitli ziyaretlerde bulundu. Son olarak Vitrinhaber Gazetesini ziyaret eden SİAD Genel Sekreteri Barbaros Baltacı, Proaktif Fuarcılık firması yönetim kurulu başkanı Hüseyin Şahin ve SİAD Sinop Şube Başkanı Yasin Karagül, gazetemiz kurucusu Serhat Özşahin ve Yazı İşleri Müdürümüz Ali Fuat Özşahin ile bir araya geldi. 

Fuar hakkına bilgi veren Barbaros Baltacı, yenilikçi ve gelişime açık olan Sinoplu İş Adamları Derneğinin başarılı çalışmalarına bir yenisini daha ekleyerek 2017 SİAD forumunu 2019 Uluslararası SİADEXPO (Sinoplu İş Adamları Fuarı)’na dönüştürdüğünü hatırlattı. Fuara katılacak Sinoplu iş adamları şimdiden yerlerini almaya başladığını kaydeden Baltacı, fuara Sinoplu İş Adamlarının ilgi ve alakasından büyük memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Proaktif Fuarcılık firması yönetim kurulu başkanı Hüseyin Şahin'de konuşmasında Fuara henüz uzun bir süre olmasına rağmen Sinop İş Dünyasının yoğun ilgi gösterdiğini belirterek teveccühten dolayı iş dünyasına teşekkür etti. Şahin: "Türkiye'nin her noktasından Sinoplu iş adamları İstanbul-Yeşilköy CNR Fuar Merkezinde bir araya gelecek. Bütün Sinoplu iş adamlarımızı bu fuarda yerlerini alarak Sinop ekonomisine güç katmaya ve hep birlikte kazanmaya davet ediyoruz" dedi. 
SİAD Sinop Şube Başkanı Yasin Karagül ise SİADEXPO 2019'un Sinop iş dünyasının enerjisi ve güç birliğinin fuarla birlikte daha da artacağını kaydetti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vitrinhaber Kurucusu Serhat Özşahin de, Sinop iş dünyasına yeni ufuklar açacak olan SİADEXPO 2019'un şimdiden hayırlı olmasını diledi.
 

Editör: Vitrin Haber