SİAD Şubesi tarafından üyelerle buluşma toplantısı düzenlendi. Gerze’de düzenlene toplantıda SİAD Gerze üyeleri ile bir araya gelen SİAD Sinop Şube Yönetimi çalışmalar hakkında bilgiler verdi, kendilerine iletilen talepleri dinledi. 
Geçtiğimiz günlerde Mukadder Yıldırım’dan genel başkanlık görevini devralan Turgay Öztürk ile de canlı telefon bağlantısı kurulan toplantıda yeni Genel Başkan Öztürk ve dernek üyeleri tanışma imkanı yakaladı. Genel Başkan Turgay Öztürk, konuşmasında Sinop'a faydalı olabilecek ve Sinop'a istihdam sağlayabilecek her öneriye açık olduğunu bildirdi. 

SİAD Merkez Yönetim Kurulu Üyesi olan Hüseyin Şahin'in de hazır bulunduğu toplantıda daha sonra İstanbul'daki iş adamlarının Sinop ile ilgili yapmayı planladıkları yatırım ve projeler dernek üyeleri ile paylaşıldı. Salgın nedeniyle beklemede olan birçok projenin salgın sonrasında faaliyete geçmesi için adımlar atıldığının müjdesi verildi. 

Toplantıda konuşan SİAD Merkez Yönetim Kurulu Üyesi olan Hüseyin Şahin, geleneksel hale gelen Sinoplu İşadamları fuarının uluslararası boyutlara taşınacağını ve Sinop’ta da bir fuar gerçekleştirme planları olduğunu anlattı. 
Toplantıda daha sonra söz alan SİAD Sinop Şubesi Başkanı Yılmaz Öz, Pandemi nedeniyle sınırlı hareket edilen bu günleri bir an önce atlatarak yeni projeleri faaliyete geçirmeyi hedeflediklerini ifade etti. Öz; “SİAD üyelerinin sayısı her geçen gün biraz daha artıyor. Sinop olarak bir araya gelmemiz gerekiyor. Ne zaman ki ben değil de biz olursak birçok sorunu aşmış oluruz. Bundan sonraki amacımız daha büyük tanıtım toplantıları fuarları yaparak Sinop’umuzu, Sinoplumuzu yurt içi ve yurt dışında ki STK’larla, Sinoplularla bir araya getirerek ilimize, insanımıza her alanda daha fazla katma değer sağlamaktır.

SİAD'ı ve Sinop'u güçlendirebilmek için birlikte hareket etmemiz gerekiyor ve üyelerimizin birbiri arasında alışverişi sağlaması büyük önem arz ediyor. Bu anlamda bir arada olduğumuz her toplantı bizim için çok değerli” dedi. 
Toplantıda üyelerimizin beklentilerini, Gerze’nin ihtiyaçlarını ve şikâyetlerini dinleyen SİAD yönmetimi çözüm önerileri hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. 


 

Editör: Vitrin Haber