Sinoplu İş Adamları Derneği yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirildi. Genel Başkan Turgay Öztürk'ün Kartal'da bulunan İntia Flash Şirketler Gurubu Genel Müdürlüğünde düzenlenen toplantıda önemli istişarelerde bulunularak yapılan çalışmalar ve önümüzdeki süreçte planlanan çalışmalar masaya yatırıldı. Yeni Üye Komisyon Başkanı ve SİAD Genel Başkan Yardımcısı Adem Öztürk'ün yeni katılımlarla ilgili olarak kısa bir bilgilendirmede bulunduğu toplantıda “Çocuklar Üşümesin” sosyal sorumluluk projesinin hayata geçirilmesine karar verildi. Buna göre bot ve monttan oluşacak olan giysiler Sinop ve ilçelerinde ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırılacak. 

SİAD TV'nin de 15 gün içinde açılarak Sinop ve iş dünyasına hizmet vermeye başlayacağı bilgisi yönetim kurulu ile paylaşıldı.

Toplantı sonunda bir açıklama yapan SİAD Genel Başkanı Turgay Öztürk Pandemi dolayısıyla birçok faaliyet ve planlamayı ertelemek zorunda kaldıklarını kaydederek mevcut projelere ağırlık verdiklerini ve bu dönemde üyeler arasında dayanışma ve yardımlaşmanın önemine değindi. 

Sinop'a ve Sinoplu hemşehrilerimize duyarsız kalamazdık diyen Genel Başkan Turgay Öztürk “Çocuklar Üşümesin” projesi ile de Sinop'ta bulunan ihtiyaç sahibi çocuklara destek olacaklarını belirtti. Çalışmalarda kendisine verdiği destek için yönetim kurulu ve SİAD ailesine teşekkür eden Genel Başkan Turgay Öztürk bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada Sinop ve iş dünyası için el ele birlik beraberlik içinde çalışmalar yapmaya devam edeceklerini kaydetti.
 

Editör: Vitrin Haber