Sinoplu İş Adamları Derneği (SİAD) 19-22 Aralık 2019 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezinde bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Sinoplu İş Adamları Fuarı SİAD EXPO öncesi son hazırlıklarını yapıyor. Geniş katılımlı fuar öncesi organizasyonun Sinop ayağını oluşturan SİAD Sinop Şubesi yönetimi ve üyeleri bir araya gelerek son değerlendirmeleri yaptı. Ayrıca SİAD üyesi iş adamlarına yönelik sağlık başta olmak üzere bir çok alanda yapılacak kolaylık ve indirimlerle ilgili bilgilendirmeler yapıldı. 

Şube Başkanı Yılmaz Öz başkanlığında Meva Cafede gerçekleştirilen programa SİAD EXPO Fuarı organize eden Proaktif Fuarcılık Sahibi Hüseyin Şahin ve SİAD Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Şevket Maviş'de katıldı. 

SİAD ÜYESİ İŞ ADAMLARI İNDİRİMLERLE İLGİLİ BİLGİLENDİRİLDİ
Programda konuşan SİAD Sinop Şube Başkanı Yılmaz Öz, fuarın Sinop ve Sinop iş dünyası açısından büyük önem taşıdığını söyledi. Yapılan toplantıyı değerlendiren Yılmaz Öz: "Derneğimizin üyesi olan Sami Öz'ün işletmesi Meva Cafede, göreve gedikten sonraki geniş katılımlı ve kapsamlı ilk toplantımızı yaptık. Toplantımıza üyelerimize indirim sağladığımız sağlık kuruluşlarından olan Medicana Hastanesinin kurumsal pazarlama uzmanı Dilek Hu ve Endokrin uzmanı Dr. Feyzi Gökosmanoğlu, Medical Park ve Live Hospital hastaneler sorumlusu Güven Erol katılarak üyelerimizi bilgilendirdiler. Verdikleri bilgiler için kendilerine çok  teşekkür ediyorum. İstanbul SİAD yönetim kurulu üyesi ve Proaktif Fuarcılık sahibi Hüseyin Şahin bey ve Şevket Maviş Bey toplantımıza katılarak Sinop İş Adamları Fuarı hakkında bizlere verdikleri bilgiler içinde ayrıca  teşekkür ediyorum" dedi.

SİAD AİLESİ HER GEÇEN GÜN BÜYÜYOR
SİAD ailesinin her geçen gün büyüdüğünü ifade eden Yılmaz Öz: "Kıymetli SİAD ailesi bu görevi şahsıma layık gördüğünüz için başta Genel Başkanımız Rafet Orhan beye ve sizlere ayrı ayrı teşekkür ediyor saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Gördüğünüz gibi her gün yeni katılan üyelerimizle birlikte SİAD ailemiz büyümektedir. Biz güçlendikçe Sinop'umuza çok büyük katkılarımız olacağından hiç şüphem yok  Hepimizin ortak isteği  bir Sinoplu olarak Memleketimize hizmet etmek olduğuna göre sizlerle birlikte daha çok  güzel  İşlere imza atacağız,Sinop için çok büyük hizmetlerin yapılmasına vesile olacağımıza inancım tamdır" diye konuştu.

Editör: Vitrin Haber