Toplantıda konuşan SİAD Sinop Şube Başkanı Yılmaz Öz, daha önce derneğe hizmet edenleri saygıyla ve minnetle andıklarını kaydederek derneğin bugünlere gelmesinde emeği olanlara minnettar olduklarını belirtti. 

Bundan önce olduğu gibi yaptıkları her işte Sinop halkıyla birlikte ciddi dayanışma örneği sergilemeye devam edeceklerini belirten Yılmaz Öz; "Yaptığımız her işte halkımızla birlikte ciddi dayanışma örnekleri sergilemeye devam edeceğiz. Bu sebeple de üyemiz olsun olmasın herkesin fikir ve önerilerine açık olduğumuzu ifade etmek istiyoruz. Çünkü mükemmellik sınır tanımaz. Bütün faaliyetlerimizde emeği olan herkese teşekkür ediyor, derneğimizin daha faydalı faaliyetlerle varlığını sürdürmesini gönülden diliyoruz. Bu amaçla bugün görev dağılımlarını gerçekleştiriyoruz. Derneğimize ve Sinop'umuza hayırlı olsun" diye konuştu.

Sinop ve Sinoplu için var güçleriyle çalışacaklarını belirten Yılmaz Öz, ilk toplantıda önümüzdeki süreçte yapılacak çalışmalarla ilgili de yönetim kurulu görüş ve önerilerini paylaştı. Yapılan toplantıda birlik beraberlik ve dayanışma için yapılması gereken çalışmalar ele alındı.

GÖREV BÖLÜMÜ YAPILDI
Köşk pastanesinde gerçekleştirilen ve tam kadro katılım sağlanan toplantıda görev bölümü de yapıldı. Buna göre yönetim kurulu başkanlığına Yılmaz Öz, Başkan yardımcılıklarına Filiz Kalaycı, Yaşar Erken ve Numan Ogün Öztürk getirildi.

 

Editör: Vitrin Haber