Toplantı ardından açıklama yapan SİAD Sinop Şube Başkanı Yılmaz Öz toplantının oldukça verimli geçtiğini dile getirdi.

Yılmaz Öz açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "26.06.2020 tarihinde yaptığımız toplantıya katılamayan arkadaşlarla da bu hafta üyemiz Sami Öz'e ait Meva Cafe'de yeni bir toplantı gerçekleştirdik  Üyelerimizin tanışması ile başladığımız toplantıya Genel Merkezimizin ve Sinop Şubemizin çalışmalarına değinerek devam ettik.

Açılacak olan SİAD TV’nin Sinop’umuz ve üyelerimiz için yararlarından bahsettik. Ayrıca Karadeniz TV’de yayınlanan Kuzey Rüzgarı programının Sinop’umuzun tanıtılmasında sağlayacağı faydaları konuştuk.Üyelerimizin beklentilerini ve önerilerini dinledik. 

Pandemi döneminde bir araya gelemediğimiz için aktif olamadığımız çalışmalarımıza bundan sonraki süreçte tüm hızıyla devam edeceğimizin bilgisini verdik. Sosyal yardımlaşma üzerine konuştuk ve dernek olarak şehrimize faydalı olacak işlerde her daim bulunacağımızın sözünü verdik.  Önceki toplantımızda da Atatürk Devlet Hastanesi Pandemi bölümünün ihtiyacı üzerine su yardımında bulunmuştuk. Bu konuda da bize destek olan Sayın Genel Başkanımız Mukadder Yıldırım'a ve duyarlılık gösteren Sinop Şube üyelerine teşekkür ederiz. Destek olmak isteyen üyelerimizde derneğimize bilgi verebilirler. Ayrıca üyelerimizden gelen önerilerle geliri ihtiyacı olanlara bağışlanmak üzere kermesler düzenlemenin faydalı olabileceğini konuştuk ve üyelerimizin kaynaşması, dernek bilincinin pekişmesi, birbirimize fayda sağlamak amacıyla sosyal organizasyonlar yaparak daha fazla bir arada olma kararı aldık.

SİAD Sinop Şubesinin bir internet sitesi olması konusunda önerileri olan üyelerimiz oldu. Bununla ilgili de kısa zamanda çalışmalar yapacağız. Bu kurulacak olan internet sitesi sayesinde Sinop ve İstanbul’da faaliyet gösteren üyelerimizin birbirleri ile ticari faaliyetlerinin ve sosyal ilişkilerinin geliştirilmesini hedeflemekteyiz.  Derneğimizin haberleri, paylaşımları da güncel olarak sitede yer alabilecek. Derneğimiz için faydalı olacağını düşünüyoruz. Ayrıca toplantımızda üyelerimizin tanıtımı amacıyla bir meslek ajandası hazırlama fikri konuşuldu. Bu ajandanın hem üyelerimize hem de tüm resmi kurumlara dağıtılarak kendi içimizde yapacağımız ticareti daha somut hale getirmiş olacağız.

Yeni üyelerimizden Popüler Bilgisayar iş yeri sahibi Serdar Menekşe bu zorlu dönemleri atlatabilmenin en önemli yolunun reklam olduğunu söyledi ve isteyen tüm üyelerimiz için drone kamera çekim ile iş yerlerinin ücretsiz tanıtımını yapacağının müjdesini verdi.

Yakın zamanda genel kurul toplantısının yapılacağını bu toplantımızda da yineledik. Katılım sağlayan üyelerimize teşekkür ederiz. Bundan sonra üyelerimizle daha sık bir arada olacağız" dedi. 

Editör: Vitrin Haber