Geçtiğimiz günlerde Genel Başkan Turgay Öztürk, yeni yönetim ile birlikte Sinop ve ilçelerine çıkarma yapan Sinoplu İşadamları Derneği (SİAD), sosyal sorumluluk projelerini de art arda gerçekleştiriyor.

Son olarak SİAD Yönetim Kurulu Üyeleri Gerze Yenikent Köyü Muhtarı Şahin Özcan'ı ziyaret ederek, muhtarlığın ihtiyacı olan ve daha önce temin edilen bilgisayar ve ofis malzemelerini teslim etti. Ayrıca Yenikent köyünün diğer eksikleri de tespit edildi.

Dernek olarak sosyal sorumluluk çalışmalarının devam ettiğini, bir çoğunun da kamuoyuna yansıtılmadığını belirten SİAD Genel Başkanı Turgay Öztürk, Yenikent köyüne çocuklar için etkinlik alanı ve kütüphane kazandırılması yönünde çalışma başlattıklarını söyledi.

Öztürk, "İlk olarak muhtarlığımızın ihtiyacı olan bilgisayar ve ofis malzemeleri temin edilerek, kendilerine teslim edildi. Ayrıca Yenikent köyümüzün başka eksikleri de tespit edildi ve yönetim kurulumuzca çocuklar için güzel bir etkinlik alanı ve kütüphanenin köyümüze kazandırılma projesinin en yakın zamanda gerçekleştirilme kararı aldık. Bu bağlamda SİAD olarak ihtiyacı olan diğer köylere de ulaşıp maddi manevi desteklerde bulunmayı hedeflemekteyiz. Bu güzel projeye öncülük eden Yönetim Kurulu Üyelerimiz Burak Yıldırım, Erdal Aksoy, Orhan Baş ve Mehmet Çor'a teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Editör: Vitrin Haber