SİAD Sinop Şube Başkanı Yasin Karagül, beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri Yılmaz Öz ve Filiz Kalaycı ile birlikte Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti'ne nezaket ziyareti gerçekleştirdi. 

Ziyaret sırasında 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifadene Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cengiz Demirel, yaklaşık 70 üyesiyle Sinop merkez ve 5 ilçede örgütlü olan cemiyet ve çalışmaları hakkında genel bilgi verdi. 

Medyanın sorunlarından bahseden Cengiz Demirel, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü etkinlikleri kapsamında 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenecek olan ve Türkiye geneline yayılması beklenen 'Organ Bağışı Kampanyası' ile 2-5 Mayıs tarihleri arasında Türkiye Gazeteciler Konfederasyonunun (TGK) Sinop'ta düzenleyeceği 'Başkanlar Kurulu' toplantısı hakkında da bilgilendirmede bulundu. 

Misafirperverliğinden dolayı Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cengiz Demirel ve yönetimine teşekkür eden SİAD Sinop Şube Başkanı Yasin Karagül, Sinop basınına kendilerine ve iş dünyasına verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. Basının kurum ve kuruluşlarla vatandaş arasında önemli bir köprü olduğunu dile getiren Karagül, Sinop medyasının bu noktada önemli çalışmaları olduğunun da altını çizdi.

 

Editör: Vitrin Haber