Sinop Merkez Camikebir Mahallesi demirci sokak no 19 adresinde hizmete giren RYM’nin açılış törenine Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, CHP İl Başkanı Barış Ayhan, İYİ Parti İl Başkanı Ceyhan Demir, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erol Derici, Sinop Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Haydar Gündoğdu, Özel Öğrenci Yurtları Sinop Temsilcisi Mehmet Bulat ile çok sayıda vatandaş katıldı.

SİNOP’A SİNOPLU’YA HİZMET ETMEK BİR ONURDUR
Programda bir konuşma yapan RYM İşletmesi Sahibi Ramazan Yazıcı, ticaret hayatı boyunca maddiyata değil insanlara hizmet etmeye önem verdiklerini söyledi. Yazıcı; “1981 sonbaharında el arabası ile başladığım ticaret hayatımda, sizlerin desteği ile bugünlere geldim. Bundan sonra da bu desteğinizin devam edeceğine inancım tamdır. Ben, siz Sinoplu hemşehrilerime hizmet etmekten mutluluk duyuyorum. Pazaryerinden başlattığım taksitli satışı bu güne kadar devam ettirdim, bundan sonra da devam ettireceğim. Bana, paran ve kredin kartın varsa da gel, yoksa da gel. Çünkü burası taksitin adresi RYM Yazıcı Beyaz Eşya Mağazasıdır” dedi. 

Törende daha sonra söz alan Özel Öğrenci Yurtları Sinop Temsilcisi Mehmet Bulat, açılışını gerçekleştirecekleri mağazanın hayırlar getirmesini diledi. Bulat; “Bugün kıymetli bir arkadaşımızın ikinci mağazasının açılışına katılmış bulunuyoruz. Ben bu açılışını yaptığımız mağazanın başta Ramazan Bey ve Yazıcı ailesine olmak üzere tüm Sinop’umuza hayırlar getirmesini, hayırlara vesile olmasını cenab-ı haktan niyaz ediyorum” diye konuştu.

Programda son olarak söz alan Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül de, İşletmenin Yazıcı ailesi ve Sinop’a hayırlar getirmesini diledi. Ergül; “Az önce bir fotoğraf gördük. Ramazan beyin 1980’li yıllarda bu işe ilk başladığı zamanlara ait bir fotoğraf. Bu demek oluyor ki, eğer siz düzgünseniz, dürüstseniz Allah sizin önünüzü açıyor ve o noktadan bu noktaya geliyorsunuz. Ama biraz böyle fetbaz, fırıldak olduğunuzda uzun soluklu bir ticaret hayatınız olmuyor. Sinop halkı Ramazan beyi ve yazıcı ailesini tanıyor. Bakın Ramazan bey ne dedi, ben kart falan da istemiyorum, normal taksitli alışveriş imkanı sunuyorum. Yeter ki siz gelin alışverişinizi yapın ihtiyacınızı karşılayın. Bu anlamda Sinoplu hemşehrilerimizin de Ramazan beyin bu çağrısına kulak verecekleri kanısındayım. Son olarak bu işletmenin hem Sinop’a hem aileye hayırlar getirmesini diliyor, hayırlı uğurlu olsun diyorum” dedi.

Programda daha sonra Özel Öğrenci Yurtları Sinop Temsilcisi Mehmet Bulat tarafından yapılan duanın ardından, protokol üyeleri ve yazıcı ailesi tarafından Yazıcı Beyaz Eşya Mağazası açılış kurdelesi kesilerek Sinopluların hizmetine girdi. 
Açılış programı yapılan ikramlarla son buldu. 


ADVERTORİAL HABER
 
Editör: Vitrin Haber