Türkiye Perakendeciler Federasyonu’na bağlı İstanbul PERDER’in 5. Dönem başkanlığına Sinoplu işadamı Snowy Ulu Kardeşler Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Ulu seçildi.

Türkiye Perakendeciler Federasyonu’na bağlı İstanbul PERDER’in 28 Mayıs 2014 tarihinde Sapanca’da gerçekleştirilen 5. Olağan Genel Kurulu sonucunda aynı zamanda Yeni Yönetim Kurulu Üyeleri de belirlendi. 
Genel Kurul sonucunda İstanbul PERDER’in 5. Dönem başkanlığına Sinoplu İşadamı Snowy Ulu Kardeşler Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Ulu seçilerek görevi  eski başkan İhsan Biçen’den devraldı. Türkiye Perakendeciler Federasyonu Başkanı Mustafa Altunbilek, yeni görevinden dolayı Ramazan Ulu’yu tebrik etti.  

Bir önceki dönem çalışmalarından dolayı İhsan Biçen ve ekibine, yine Biçen döneminde kurulan Perakende Gelişim Platformu üyelerine teşekkür eden yeni İstanbul PERDER Başkanı Ramazan Ulu, “İstanbul PERDER, tüketici haklarına, sosyal hukuk devleti anlayışına, milli ve manevi değerlere sahip çıkarak; ülke çıkarlarını, perakendecilik sektöründe çalışanların ve onların bağlı bulundukları kurumların haklarını korumayı ve geliştirmeyi kendisine amaç edinen Türkiye Perakendeciler Federasyonu (TPF)’na bağlı bir dernektir. Yeni dönemde de birbirimize destek olduğumuz sürece daha da güçleneceğiz. Dernekler dayanışma ve kaynaşma yeridir. Biz de bu kaynaşma ve dayanışma duygusunu en üst düzeye taşımak için elimizden gelen tüm dayanışmayı ve özveriyi göstereceğiz” dedi. 

Yeni Yönetim Kurulu Üyeliğine ise; Biçen Market/Sinan Biçen; Çağrı Market/Mahmut Kara; Dinçmar Market/Nizamettin Taşçı; Doğan Market/İbrahim Doğan; Dörtses Market/Hüseyin Akyüz; Gökkuşağı Market/Faruk Güzeldere; Hakmar Market/Soner Doruk; Kartal Market/Tamer Dönmez, Mevlana Market/Hacı Mırat; Mopaş Market/Murat Narman; Onur Market/Murat Doğan, Özen Market/Rahmi Kartal; Özkuruşlar Market /Ümit Kuruş; Paşmar Market/Zeki Paşalı; Rammar Market/Mahmut Karadağ; Sarıyer Market/İhsan Korkmaz; Üçler Market/Cemal Parlak seçildi. 
 

Editör: Vitrin Haber