Sinop Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet toplantısı yapıldı.

Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Sinop Valisi Dr. Yasemin Özata Çetinkaya, İl Genel Meclisi Başkanı Şükrü Gündoğdu, İl Genel Meclis Üyesi Şükrü Işık, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Feridun Delen ve Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren işletme temsilcileri katıldı. Toplantıda kısa bir değerlendirme yapan Sinop Valisi Dr. Yasemin Özata Çetinkaya, yönetime seçilen tüm sanayicileri tebrik etti, yeni dönemin OSB için hayırlı olması temennisinde bulundu. 

OSB müteşebbis heyetine giren sanayiciler ise müteşebbis heyetteki bu yeni oluşumdan kendilerinin de çok memnun olduklarını ve yönetim kurulunun da sanayicilerden oluşması durumunda işlerin çok daha sağlıklı ve hızlı yürüyeceğini ifade ettiler.
Karşılıklı iyi dileklerin iletildiği konuşmanın ardından seçime geçildi ve ilk olarak Müteşebbis Heyet Başkanlığına Vali Çetinkaya, Müteşebbis Heyet Başkan Vekilliğine Namık Duman seçildi. Vali Çetinkaya’nın Sinop’ta yeni göreve başlamasından dolayı OSB’yi daha yakından tanıyabilmek amacıyla yönetim kurulu başkanlığını bir süre yürütmek istediğini ifade etmesi üzerine diğer 4 üyenin seçimi yapıldı. Yapılan seçimlerin ardından toplantı diğer gündem maddelerinin de görüşülmesi ile son buldu.

Editör: Vitrin Haber