Sinop'ta üretimine başlanan, dünyada ve Türkiye'de ilk kez gözlük ve siperliğin aynı üründe buluştuğu Covidur yüz koruma maskelerinden MHP yönetimine de gönderildi. 

MHP Sinop İl Başkanı Ai Çakır, Sinop'ta Belarus-Türk ortaklığında kurulan ve 72 ülkeye oyuncak ihraç eden Polesie TR oyuncak fabrikası tarafından koronavirüse karşı tamamen yerli imkanlarla üretilen tek parça antivirüs yüz koruma maskelarini MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli başta olmak üzere parti yönetimi ve milletvekillerine gönderildiğini söyledi.

Fabrikanın kendileri için hazırladığı ve her birinin üzerinde üç hilal ve MHP ambleminin de yer aldığı maskelerin parti yöneticileri tarafından oldukça beğenildiğini kaydeden Çakır: "Polesie TR Sinop Oyuncak Fabrikasında üretilen üç hilalli ve bozkurtlu Covidur maskeleri Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli bey başta olmak üzere, genel merkezimize, MHP Meclis Grup Başkanlığına, divan üyelerine, grup başkan vekillerine ve millet vekillerimize gönderdik. Bizim için liderimiz, parti yöneticilerimiz ve vekillerimiz çok önemlidir. Allah'ım onları tüm virüslerden korusun" dedi.

MHP Sinop İl Başkanı Ali Çakır ayrıca Polesie TR Sinop Oyuncak Fabrikası yönetimine de katkılarından dolayı teşekkür etti. 

Editör: Vitrin Haber - Gülay Yıldırım Kavak