Sinoplu İş Adamları Derneği’nin (SİAD) İstanbul CNR Expo’da düzenlediği  1. Sinop İş Dünyası ve Girişimci Forumu sona erdi. 

İnşaat ve turizm sektöründe Sinop’un öncü isimlerinden olan ve Sinopspor’a yaptığı katkılarla Sinop kamuoyunun büyük takdirini kazanan Maden Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Maden’e ayrılan stant da büyük ilgi gördü. Fuar boyunca Maden Grup standı, fuarın en çok ziyaret edilen stantlarından biri oldu. 

2008 yılında şirketin başına geçen genç ve başarılı iş adamı Hamit Maden, geliştirdiği farklı projelerle Maden Grup olarak önemli başarılara imza atıyor. Dönemin şartları ve ihtiyaçlarına uygun konut projeleri üreten Maden İnşaat, İstanbul Anadolu Yakası ve Avrupa Yakasında çok önemli projeleri hayata geçirdi. 

Sinoplu genç, başarılı iş adamı Hamit Maden yaptığı açıklamada, Sinop İş Dünyası ve Girişimci Forumu’nun önemine dikkat çekerek, "SİAD’ın çalışmalarını yakından takip ediyorum. Böylesine önemli bir projenin başarılı şekilde sona ermesi, Sinoplu İş Adamlarımızın birlik ve beraberlik içinde hareket etmesinin çok önemli olduğunu düşünüyorum. 16 Kasım’dan itibaren standımızı ziyaret eden tüm katılımcılara teşekkür ediyorum” diye konuştu.


Advertorial 
Editör: Vitrin Haber