Yaklaşık 2 ay önce faaliyete başlayan ve kısa sürede sektörde ismini duyuran Kare-Pen, hedef büyüttü.

20 kişilik kadrosuyla sektöre adım atam Kare-Pen, kısa sürede 30 kişiye istihdam sağlayarak bir çok kişiye ekmek kapısı oldu. 

Kare-Pen Kurucusu ve Yöneticisi Aydın Turan, düzenlediği basın toplantısıyla firmanın sektördeki hedeflerini, bulunduğu konumu ve en önemlisi de vatandaşların sektörle ilgili dikkatli olmaları gereken konuları anlattı. 

'Sinoplulara Teşekkür Ediyoruz'
Kare-Pen'in yaklaşık 2 ay önce faaliyete girdiğini hatırlatan Turan, ancak firmanın çalışanlar ile birlikte aslında 15 yıllık bir tecrübenin ürünü olduğunu söyledi. Aydın Turan sözlerine şöyle devam etti; Sinop’ta Kare-Pen Firmasını açalı birkaç gün sonra 2 ay olacaktır. Açılışımızı gerçekleştirdiğimiz günden bu yana Kare-Pen ne gibi aşamalar kaydetti, Sinop’ta sektör içinde yeri ne durumdadır bunları Sizlerle Paylaşmak istedik. Kare-Pen Firması;  Pvc Pencere ve Kapı Sistemleri, Cam Balkon Sistemleri, Laminat Parke, Küpeşte, Garaj kapısı,  Panjur Sistemleri  sektöründe  henüz 2 Aylık  bir geçmişe sahip olsada  çalışanlarımız ile birlikte  15 yıllık bir tecrübenin  ürünüdür.  Bu bilgi ve birikimimiz ile  Kare-Pen firmasını kurarken acaba Sinop halkı bizleri nasıl karşılar kabullenir mi? diye çok düşündük  ve  Hz. Muhammed (S.A.V.) bir hadisinde dediği  gibi 'Ticaret ile uğraşın ve cesur olun, zira rızkın onda dokuzu ticaret dedir' sözü ile kararlılıkla ticarete atıldık ve 2 ay gibi bir kısa sürede beklediğimiz ilginin çok üstünde bir tepki ile karşılaştık. Kare-Pen’e gösterilen büyük ilgi,  Sinop Halkının tecrübeye verdiği önemin büyük bir göstergesidir.

Sinop halkı bize güvendi ve desteğini esirgemedi, bizde bu güven ve desteğe karşılık olarak,  kaliteli ürünleri ve hizmeti  en uygun ödeme kolaylıkları ile müşterilerimize sunmak ve daima müşteri memnuniyetini ön planda tutarak ticaret yapmak en temel hedefimiz olacaktır.

Kare-Pen’in geride bıraktığı 2 aylık süreçte nereden nereye geldiğinin en güzel ifadesi Kare-Pen ailesinin giderek artan nüfusunda saklıdır. 4 Mayıs tarihinde  20 kadar arkadaşımızla çıktığımız yola bugün 30'u aşan arkadaşımızla devam ediyoruz ve Kare-Pen ailesi her geçen gün biraz daha artan nüfusuyla sektörde bir numara olmayı hedeflemektedir. 2 aylık süreçte sektörel Pazar içinde çok önemli bir noktaya gelen firmamız emin ve güvenli adımlarla ilerlemektedir.

'PVC sistemleri konusunda uyarı!'

Bir araya gelmemizi de fırsat olarak değerlendirerek çok değerli Sinop kamuoyuna aracılığınızla bazı uyarılarda bulunmayı görev olarak görüyorum..

Zaman zaman bizlerin de şahit olduğu gibi, vatandaşlarımızın önemli bir bölümü PVC kapı pencere sistemleri, cam balkon, laminat parke gibi sistemler hakkında çok fazla bilgiye sahip değildir.

Tüm bu sistemler kurulduktan sonra birbirlerine çok fazla benzediklerinden aradaki fark ancak kullanılmaya başlandıktan sonra anlaşılmaktadır. Yani önemli bedeller ödendikten sonra ortaya çıkan memnuniyetsizlikten geri dönüş olamamaktadır. Bu nedenle amaç sadece ahşap pencereyi değiştirmek ya da evinizi yeni yaptırıyorsanız amaç sadece PVC olmamalıdır. Bunların ses ve ısı yalıtımlarının ne kadar olacağı, başta temizlik olmak üzere kullanım kolaylıkları mutlaka sorgulanmalıdır.

PAK PEN Pvc Pencere Sistemlerinde de %40 varan ısı tasarrufu sağlamanız mümkündür. Bunun yanında  Isıcam teknolojisinin değişmesi ve gelişmesi ile uzun yıllardır piyasada bulunan fakat  daha soğuk  bölgelerde kullanılan  normal ısıcamın üzerinde yalıtım değerine sahip olan sinerji ısıcam ve konfor ısıcamlar ile ısı yalıtım oranlarını yükseltmek mümkündür. Bu konu ile ilgili bilgileri firmamız daha kapsamlı bir şekilde size sunabilir. Bu arada bizim firmamız sadece mevcut olan pencerenizi  aynı şekilde dizayn etmiyor günün şartlarına uygun olarak ve  ev hanımlarının en çok sıkıntı çektiği cam silme ile ilgili problemleri de ortadan kaldırarak tekrar dizayn ediyor, bunu da dipnot olarak düşelim istedik.   

Keyfini sadece yazın çıkartabildiğimiz  balkonlarımızı kışında aynı keyif ve manzara ile kullanabilmemiz  için Cam Balkon ile Kapatmanız  hem keyfinizi yaza bıraktırmaz  hemde  balkonları sürekli yıkama zahmetinden ve su israfından da kurtarır.  Ancak Cam Balkon sisteminde de çok sık olarak karşılaşılan yağmur sularının içeriye sızması ya da camın ter yapması sonucu iç duvar hatta yerlerin ıslanması karşılaşılan sorunlardır. Bu sorunları da Kare-Pen firması olarak büyük bir oranda en asgariye indirmiştir.  

Laminat parke kullanımında ise evinize alacağınız ürünün en az 8mm olmasına ve  31 teber  ürün olmasına dikkat ediniz  ve ürünlerinizi alırken E1 belgesine sahip olup olmadığını mutlaka sorunuz . Görünüm olarak nerede ise birbirinin aynı olan, ancak kısa süre sonra sorunlarla karşılaşılmaması için bunu da özellikle öneriyoruz.
Kısaca söylemek gerekirse;  ödeme koşullarından, kalite ve kullanım kolaylıklarına sorgulamalar mutlaka yapılmalı, üretim ve montaj aşamasında çalışan personelin sektördeki tecrübeleri mutlaka irdelenmelidir. Bir diğer önemli konu ise montaj ve teslimden sonraki müşteri ilişkileridir. Kare-pen olarak, müşterilerimize sunduğumuz ürünleri sadece teslim edene kadar değil, kullanım süresince ve  yıllar boyunca da müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, müşterilerimizin daima yanında olduğumuzu buradan ifade etmek istiyorum"









Editör: Vitrin Haber