Sahipliğini Cüneyt Özcan'ın yapmış olduğu Kalye Et Restorant Meydankapı Mahallesi Kademci Sokakta açıldı.  Kalye Et Restaurant zengin et menülerinin yanı sıra, pide-lahmacun ve sulu yemeklerle de hizmet verecek. 

LEZZETLERİMİZ KONUSUNDA İDDİALIYIZ
Sinoplulara ihtiyaç olan böyle güzel ve kapsamlı bir hizmeti sunmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten firma sahibi Cüneyt Özcan: "1978 doğumluyum ve Sinoplu'yum. uzun zamandır bu sektörün içerisindeyim. Sinop'ta bu açığı gördük, eti, hamuru ve yemek çeşitlerini bir arada sunalım istedik. Sinop halkına en iyi hizmeti vermek için yola çıktık. Bu noktada iddialıyız. Hepsi birbirinden değerli ustalarımızla çalışıyoruz. Pirzola, köfte çeşitleri, ciğer, adana, Urfa ve zengin et menümüzün yanında sulu yemeklerimiz ile pide ve lahmacun ile sevgili Sinopluların hizmetinde olacağız. Şu anda biliyorsunuz pandemi sürecindeyiz. Bu noktada şu an paket servisimizle hizmet veriyoruz. Ama pandemi ardından inşallah mekanımızda ağırlayacağız" dedi. 

FİYATLARIMIZ UYGUN
Kalye'nin tecdübeli ustası Mert Uslu'da, tüm Sinopluları eşsiz lezzetleri tatmaya davet etti. Şu an paket hizmeti veriyoruz. Ama pandemi ardından hizmetimizin kalitesi vatandaşımız burada yaşayarak görecek. Tüm Sinoplu hemşehrilemizi bu güzel lezzetleri denemeye ve tatmaya davet ediyorum. Fiyatlarımız konusunda da iddialıyız. Bizim amacımız; vatandaşımız ayda bir defa gelebiliyorsa, onların en az üç kez gelip lezzetlerimizi tatmalarını sağlamak" diye konuştu. 


Advertorial

Editör: Vitrin Haber