Dünya genelinde 135 Türkiye’de ise 84 mağazası bulunan JAKAMEN 85. Mağazasını düzenlenen görkemli bir tören ile Sinop’ta açtı. Yozgatlı İşadamı Mahsuni Özbek’in işletmeciliğini yaptığı JAKAMEN Sinop Şubesi açılış törenine Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, Belediye Başkan Yardımcısı Bülent Oktay, mağaza temsilcileri ve çok sayıda Sinoplu katıldı. 

Meydankapı Mahallesi Görgün Sokak No:10 adresine hizmete giren JAKAMEN Sinop Şubesinin açılışında konuşan Belediye Başkanı Baki Ergül, Sinop’ta bu tür girişimlerin artarak devam etmesi gerektiğini söyledi. 

Ergül; “Genç kardeşimiz, her geçen gün gelişen Sinop’umuzda, böyle marka bir mağazayı açmayı düşünmüş. İyi de yapmış. Sinop bu güzellikleri hak eden bir kent. Sinop’ta gerçekten çok güzel şeyler oluyor. Tabi bir takım eksiklerimiz var ama onlar da zaman içerisinde hallolacaktır. Ben Sinop’ta bu tür mağazaların, böyle markaların çoğalmasını arzu ediyorum. Arkadaşlarımız inşallah başarılı olurlar. Bol kazanç elde ederler ve daha başka mağazalar açarlar. Elde ettikleri başarı belki de örnek olur ve daha başka mağazaların açılmasını teşvik eder” dedi.

İŞADAMLARINA YATIRIM ÇAĞRISI
Sinoplu vatandaşların özellikle tatil günlerinde değişik illerdeki alış veriş merkezlerini ziyaret ettiğini belirten Belediye Başkanı Baki Ergül, Sinop’ta da içerisinde birçok mağazanın ve eğlence mekanlarının yer alacağı büyük bir AVM kurulmasını tüm Sinoplular gibi kendisinin de arzu ettiğini söyledi. 

Ergül; “Ben de tüm Sinoplu hemşehrilerim gibi Sinop’ta çok büyük bir AVM olmasını arzu ediyorum. Bu AVM içerisinde bütün dünya markaları olsun, sineması olsun, oturacak yerleri olsun. İnanın Sinop buna hazır ve bunu yapan da bir adım önde olur. Bununla birlikte Sinop’ta 5 yıldızlı bir otel olmasını ben de isterim. Buradan da iş dünyasına mesaj göndermiş olalım fikirlerimizi değerlendirsinler. Önden gidenler bir adım öne geçmiş olurlar. Bu duygu ve düşüncelerle mağazamızın Sinop’umuza ve mağazayı Sinop’a açanlara, çalışanlarına hayırlar getirmesini ve bol kazançlar elde edilmesini diliyorum” diye konuştu.

Başkan Ergül’ün konuşmasının ardından yapılan dua ile JAKAMEN Sinop Şubesinin açılış kurdelesi kesildi. 
Vatandaşlar daha sonra kurdele kesimi ile hizmete giren mağazada yer alan ürünleri inceledi. Açılışa katılan vatandaşlar ayrıca, açılışa özel yüzde 30 indirimden yaralandı. 
Açılış programı sonrasında gazetemiz Vitrinhaber’e JAKAMEN ile ilgili bilgi veren mağaza işletmecisi Mahsuni Özbek, ürün, hizmet, güven ve kalitede üstünlük sağlayarak iç ve dış pazarlarda tercih edilen bir marka hedefiyle yola çıkan JAKAMEN’in başarılı bir grafik izlediğini söyledi. Özbek; “JAKAMEN görsel yazılı medya aracılığı ve ürün kalitesiyle birlikte tanınmış bir marka haline geldi. Her geçen gün daha gelişen teknoloji, hayatın her yönüyle değişirken, JAKAMEN de bu değişimi faaliyetleriyle yansıtmaya devam etmektedir. Sürekli büyümeyi kendine ilke edinen, istikrarlı gelişimini ve kaliteli ürünlerini hızlı üretimle birleştiren JAKAMEN, kuruluş tarihinden günümüze kadar geçen zaman diliminde güven ve kalite sloganını hayata geçirmenin haklı gururunu yaşamaktadır” dedi.

MÜŞTERİLERİMİZİN DEĞİŞEN İHTİYAÇLARINI YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ
JAKAMEN olarak sürekli değişim gösteren ihtiyaç döngüsünü yakından takip ettiklerinin altını çizen mağaza işletmecisi Mahsuni Özbek, bu anlamda ürünlerde yapılan yeniliklerle müşteri ihtiyaçlarına kısa sürede cevap vermeye çalıştıklarını ifade etti. Özbek; “JAKAMEN olarak misyonumuz, Müşterilerimizin değişen ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak firmamızı ve müşterilerimizi farklı kılacak ürün ve hizmeti sunmak. Satış sonrası hizmetimizle güvenilirlik sağlamak ve yüksek iş ahlakımız ile müşterilerimizin ilk tercihi olmak suretiyle çalışanlarımız ve müşterilerimize değer katan bir şirket olmaktır. Bu sebeple firmamız; tüm paydaşlarının yani müşteriler, çalışanlar, tedarikçiler ve toplumun yerel, milli ve uluslararası alandaki beklenti, istek ve memnuniyetini izlemek ve karşılamak gayreti içerisindedir. Müşterilerimizin ürünlerimize duydukları memnuniyeti ve güveni sürekli arttırmak, kalite yönetim sistemlerine uymak ve etkinliğini sürekli artırmak olmazsa olmazımızdır. Aynı hedef ve çaba ile Sinop’ta da hizmetlerimize devam ederek, Sinoplu hemşehrilerimize en iyi ve en kaliteli hizmeti sunma çabasında olacağız” diye konuştu. 

Bu bir 'Advertorial'dir.
 
Editör: Vitrin Haber