Sinop Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salim Akbaş'ın davetlisi olarak, birçok ilin TSO başkanları ile birlikte Sinop'a gelen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Sinoplu sanayici ve iş insanlarının yanısıra genç girişimciler ile de görüştü. 

Sinop TSO Genç Girişimciler Kurulu tarafından yürütülen projelerin aktarıldığı ve Sinop ticaretinin yok olmaya yüz tutmaması için aile şirketlerinde kurumsal gelişim, dijital dönüşüm gibi konularda TOBB’un Sinop için özel desteğinin talep edildiği görüşmede, Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Melih Çınar tarafından Gerze Hacıkadı Tavuğu ve bu önemli değer ile Sinop’un dünya markası olabilmesi için izlenecek yollar tüm katılımcılara anlatıldı.

SİNOP TSO GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU TOBB’UN EN BAŞARILI KURULU
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Melih Çınar’ın anlattığı projeleri ve taleplerini dinlemesinin ardından, “Tüm projelerinizi takip ediyoruz ve biliyoruz. Sinop Genç Girişimciler Kurulu, TOBB’un son zamanlardaki en iyi kuruludur. Hepinizi tebrik ediyorum” ifadesini kullanarak bahsedilen ihtiyaç ve taleplerin çözüme ulaştırılması için son noktasında kadar destekçisi ve takipçisi olacağını dile getirdi.
Bu arada, Sinop Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Salonunda gerçekleşen toplantıda, katılımcıların ihtiyaç ve talepleri değerlendirilirken enerji fiyatları, girdi maliyetlerindeki artışlar, bankalarla yaşanan sıkıntılar, il turizmi ve hizmet sektöründe yaşanan sorunlar ve beklentiler dile getirildi. Toplantıya Kredi Garanti Fonu Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Özegen de katılım sağlayarak özellikle KGF ve bankalarla yaşanan sıkıntılar hakkında bilgilendirmelerde bulundu.
 

Editör: Vitrin Haber