Bir süredir Sakarya Caddesi  Büyük Cami karşısında dekorasyon çalışmaları devam eden Hazan İletişim Avea Bayiliği bugün törenle açılıyor. Celil Demir ve Burhan Nallıoğlu tarafından kurulan işyerinde açılışa özel indirim yapılacağı bildirildi.

Avea bayi olarak hizmet verecek olan Hazan İletişim Avea abonelikleri, fatura ödemeleri, kontör yükleme gibi hizmetlerin yanı sıra telefon ve aksesuar satışları da yapılacak. Hazan İletişim Avea bayiliği bünyesinde ayrıca  bir de teknik servis bulunuyor. Teknik serviste de her  marka telefonun bakım ve onarımları da gerçekleştirilecek.

Bugün saat 14.oo da yapılacak törenle hizmete girecek olan Hazan İletişim Avea bayiliği adına açıklama yapan Celil Demir hedeflerinin en iyi ve en kaliteli hizmeti sunmak olduğunu belirterek  “ işyerimizde avea abone işlemleri, fatura ödeme ve kontör yükleme hizmetlerinin yanı sıra telefon ve aksesuar satışlarımız da bulunmaktadır. Birçok model de açılış günümüze özel indirimler ile müşterimizin karşısına çıkmayı hedefledik. Ayrıca bünyemizde alanında en iyi diyebileceğimiz bir de teknik servis bulunmaktadır. Teknik servisimiz aracılığı ile de bakım ve onarımda en iyi hizmeti Sinop’a vereceğimize inanıyorum “ dedi. 

Hazan İletişim Avea ortakları Celil Demir ve Burhan Nallıoğlu Sinop halkını bugün saat 14.oo de yapılacak olan törene davet ettiler. Törende,  açılış konuşmaları ve kurdele kesim töreninden  sonra son teknolojik ürünlerin tanıtımları yapılacak, ayrıca katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunulacak. 

Editör: Vitrin Haber