Sinop'ta profesyonel temizlik hizmeti veren Özgür Çetin, halı yıkamacıların sektör olarak aslında paket servis yaptıklarını belirterek, 17 günlük sokağa çıkma kısıtlamasının halı yıkamacılar için anlamsız olduğunu dile getirdi. Çetin konuyla ilgili yetkililerden destek talebinde bulundu. 

Özgür Çetin: "Sinop’ta halı yıkama faaliyeti üzerine hizmet vermekteyiz. Geçtiğimiz günlerde yapılan kabine toplantısı sonunda 17 gün tam kapanmaya gidileceği söylendi. Bizde bu kapsamda halı yıkamacılar olarak kapalı kalacağımız bilgisini aldık. 

EN ÇOK TEMİZLİĞE İHTİYAÇ DUYULAN BİR DÖNEMDEYİZ
En çok temizliğe ihtiyaç duyulan bu dönemde halı yıkamacılar olarak kapalı kalmak istemiyoruz.Kafeler restoranlar paket servisi veriyor. Halılarımızı kapıdan alıp kapıya veriyoruz. Ve hiçbir şekilde müşteriler ile fiziki temasımız bulunmuyor. Bu temizliğin en önemli olduğu dönem. İnsanların temizliğe çok ihtiyacı var. Bizim bu süreçte insanların yanında olmamız gerekiyor ama biz bu süreçte kapalıyız. İnsanlar evlerinde kirli olan eşyalarını yıkatamayacaklar. Pandemi sürecinden karantinadan çıkan insanlarda bir algı oluşacak. Acaba evim kirli mi? Halım kirli mi? Çünkü hiçbir şekilde evlerindeki halı ve koltuklarını temizletemeyecekler. 

BU SÜREÇTE KAPALI KALMAK İSTEMİYORUZ
Biz bu süreçte kapalı kalmak istemiyoruz. Çünkü bizlerde paket servis yapıyoruz. Paket servisçiler gibi bizlerde bu süreçte kapıdan kapıya teslim ettiğimiz için bu konuda destek bekliyoruz. Bu destek sürecindeki söylemlerimizi sizlerin aracılığı ile iletmek istedik. Biz bu konuda devlet büyüklerimizden, Sinop Valiliğimizden çok özenli bir şekilde yardım istiyoruz.

Bizlerde paket servis yapıyoruz ve bu paket servis olanaklarından bizlerde faydalanmak istiyoruz" diye konuştu.

Editör: Vitrin Haber