Sinop Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Haydar Gündoğdu kademeli normalleşme kararları ardından Vitrinhaber’e açıklamada bulundu.

Kabine toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan kademeli normalleşme kararlarını olumlu bulduklarını belirten Sinop Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Haydar Gündoğdu, lokanta ve kahvehaneci arkadaşlarımızın bir kısmını gezdim ve yüzlerinden memnuniyet ifadesini aldım. Eksikliklerini sorarak eksikliklerini not aldım. Bürokrasi ile ufakta olsa bir çalışmamız olacaktır. Şuanda gidişat normal, vaka sayılarımızda da düşüş oldu” dedi. 

KURALLARA UYALIM
Herkesin üzerine düşen vazifeleri yerine getirdiğini belirten Gündoğdu sözlerini şöyle sürdürdü; “Maske, mesafe, dezanfektan ve hijyen şartlarına da özen gösteriliyor. Buradan esnaflarımızın adına da sesleniyorum ‘bu kurallara uyalım’, uymadığımız takdirde bizim kendi esnafımız, ekonomimiz ve Türkiye’miz zarar görüyor. Lütfen yetkililerin kurallarına uyalım.  Vitrinhaber olarak sizlere de sesimiz, kulağımız olduğunuz için teşekkür ederiz”.    

Editör: Vitrin Haber