KOSGEB Sinop Hizmet Merkezi Müdürlüğü ve Türkiye İş Kurumu Sinop il müdürlüğü işbirliği ile yürütülen “Uygulamalı Temel Girişimcilik Eğitimi”ne katılan Gerzeli kursiyerlere belgeleri düzenlenen törenle verildi.  

KOSGEB Sinop Hizmet Merkezi Müdürlüğü ve Türkiye İş Kurumu Sinop il müdürlüğü işbirliği ile yürütülen “Uygulamalı Temel Girişimcilik Eğitimi”nin 1. ve 2. gruplarının kursiyerlerine katılım belgeleri düzenlenen törenle verildi. Verilen belge ile iş yerini kuran girişimciler 30 bin TL hibe ve 70 bin TL geri ödemeli destek alabilme imkanı kazandı.

Gerze Şoförler Odası Toplantı Salonunda gerçekleştirilen törene KOSGEB Müdürü Gürsel Kızılaslan, Gerze Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Cemal Altunel, İŞKUR yetkilileri, Eğitimi veren kurum temsilcileri ile kursiyerler katıldı. Düzenlenen törende bir konuşma yapan KOSGEB Müdürü Gürsel Kızılaslan, tüm kursiyerlere başarılar diledi. İŞKUR tarafından verilen KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitiminin 2 Haziran'da 2 grup olarak açıldığını hatırlatan Kızılaslan, Daha önce de birçok başarılı eğitim programı açarak bu alandaki boşluğu önemli oranda kapatan KOSGEB tarafından verilen Uygulamalı Girişimcilik eğitimlerinin Sinop İli ve İlçelerinde açılmaya devam edeceğini söyledi. Girişimcilere önemli tavsiyelerde bulunan Kızılaslan, KOSGEB destekleri ile ilgili ayrıntılı bilgi almak isteyenlerin www.kosgeb.gov.tr adresinden veya KOSGEB Sinop Hizmet Müdürlüğünün 261 57 67 numaralı telefonunu arayabileceklerini söyledi. 

Editör: Vitrin Haber