Bir süre önce Sinop'ta emlak sektörüyle uğraşmaya başlaşan Sinoplu genç girişimci Bora Yüksek, farklı bir çalışma konsepti geliştirerek Sinop ve Samsun'daki yatırımcıları buluşturmak için yeni bir adım attı. Ofisinde müşteri beklemek yerine kurduğu bağlantılarla sektöre farklı bir ivme kazandırma arzusunda olan genç girişimci Yüksek, Sinop'ta yatırım yapmak isteyen Samsunlulara ve Samsun'da yatırım yapmak isteyen Sinoplulara çeşitli cazip alternatifler üretiyor.  

İlk bağlantısını Samsun'un önemli inşaat firmalarından Baran İnşaat ile kuran Bora Yüksek, Cumartesi günü Aşıklar Düğün Salonu yanındaki otoparkta yapılacak Lansmana tüm Sinopluları davet etti. Cumartesi ve pazar günü Samsun'da emlak sektöründe cazip yatırım imkanları Sinoplularla buluşacak.

Sinoplu ve Samsunlu yatırımcıları kendisiyle irtibat kurmasını isteyen Bora Yüksek: "Sinop merkez doğumluyum. 2000-2001 Sinop Anadolu Lisesi Yabancı Dil Bölümü mezunuyum. Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi 2. sınıftayken başladığım hizmet sektöründe uzun yıllar çalıştım. Uzun bir süre özel bir şirkette yöneticilik yaptıktan sonra emlak sektörüne geçiş yaptım. Ancak sektöre farklı bir ivme kazandırmak ve bu pazarda söz sahibi olabilmek adına yeni yöntemler geliştirmemiz gerektiğini düşündüm. Yapacağımız çalışmalarla Sinoplu ve Samsunlu yatırımcıları farklı projelerle buluşturma arzusundayım" dedi.
 
Editör: Vitrin Haber