Ankara Elektrik Mühendisleri Odası’nın eski üyesi ve yöneticisi olan Çalık YEDAŞ Genel Müdürü Türkoğlu,  Samsun EMO Şubesi’ne naklini yaptırdı. EMO Başkanı Ergün’ün talebine Türkoğlu, ‘Hemen’ yanıtını verdi.

Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) Samsun Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Fikret Ergün ve Yönetim Kurulu, Çalık YEDAŞ Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu’nu ziyaret etti. Ziyarette 'Ortak Çalışma Grubu' oluşturulmasına karar verilmesinin yanı sıra EMO Samsun Şubesi’nin ilginç bir talebi de, derhal yerine getirildi.

Üyelik Nakli Yapıldı

EMO Yönetim Kurulu Başkanı Ali Fikret Ergün, Çalık YEDAŞ Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu’na bölgenin gelişmesi için yaklaşımını izlediklerini belirterek, kendileri gibi elektrik mühendisi olan Türkoğlu’nu da Samsun EMO Şubesi’nin üyesi olarak görmek istediklerini belirtti. Eski bir Ankara EMO yöneticisi ve üyesi olan Türkoğlu, “Şirketimizin genel merkezi Samsun’dur. Hepimizin ortak paydası olan Samsun ve bölgemiz için birlikte çalışmalıyız. Benim meslektaşlarımın üyesi olduğu Samsun EMO Şubesi’ne kayıt olmamın talep edilmesi kadar doğal bir şey olamaz. Bu konuda derhal çalışmaları başlatabiliriz” dedi.  Başkan Ergün'e, Türkoğlu’nun olumlu yaklaşımı nedeniyle hemen üyelik nakil formunu hazırladı ve Türkoğlu da imzaladı.

Ortak Çalışma Grubu

Çalık YEDAŞ Genel Müdürlük Binası'na ve teknolojinin kullanımına hayran kalan EMO Başkanı Ali Fikret Ergün ve yönetim kurulu üyeleri, Çalık YEDAŞ'ın Samsun için çok önemli bir kazanım olduğunu belirtti. Genel Müdür Türkoğlu EMO’nun en doğal ve etkin olması beklenen bir paydaşımız olarak algılandığı bu kapsamda iş birliği ve sisteme değer katma noktasında beklentileri olduğunu söyledi. Türkoğlu ve Başkan Ergün bu amaç doğrultusunda EMO ve Çalık YEDAŞ tarafından ortak bir çalışma grubu oluşturulmasına karar verdi. Yapılabilecek ortak payda çalışmasıyla ilgili bir takvim oluşturulması içinde karar alındı. 


Editör: Vitrin Haber