Sinop'ta tasarımı sanata dönüştüren Dekoryum Tasarım Atölyesi yeni yerinde hizmete girdi. Aşıklar Düğün salonu karşısındaki pasajda faaliyete başlayan Dekoryum TasarımAtölyesi farklı tasarımları Sinoplularla buluşturdu. Açılışa CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, CHP Sinop Merkez İlçe Başkanı Mustafa Tolga Kara ile çok sayıda davetli katıldı. 

Dekoryum Tasarım Atölyesi hakkında bilgi veren firma sahibi İlker Yalçın: "Dekorasyon dünyası biliyorsunuz geniş bir yelpazeye sahip. Bizde buna ayak uydurmaya çalıştık ve Sinop'ta bu kapsamda, duvar kaplama, dış kaplama, minyatür evler ve daha bir çok dekorasyon ürünüyle müşterilerimizin karşısına çıkıyoruz. 'Eski mobilyalarımızı atmıyoruz, yeniliyoruz' sloganıyla eskimiş mobilyalarınızı farklı renklerle, altın varaklarla süsleyebiliyoruz. Takılarımız var, tümü el yapımı, tüm minyatürlerimiz yine el yapımı. Firma olarak komple ev tadilat ve tamiratlarımızı anahtar teslimi olarak yapıyoruz. Devamlı kendini yenileyen dekorasyon dünyasında, duvarlarınıza ve tavanlarınıza farklı tasarımlar istiyorsanız Dekoryum'a bekliyoruz" dedi.  

ATIKLAR SANATA DÖNÜŞÜYOR
Doğada atık halde bulunan her türlü geri dönüşüm malzemesini sanatla buluşturduklarını dile getiren İlker Yalçın: "Deniz odunlarından yaptığımız farklı tasarımlar sadece sizin olacak. Ondan bir tane daha isteseniz bir benzeri yok. Doğada atık olarak kalan bütün materyalleri sanata dönüştürüyoruz. Hatta bununla ili birde Geri Dönüşüm Sanat Derneğini kurduk. Bu kapsamda sosyal proleterde yapacağız. Ticaretin yanında topluma o noktada da bir katkımız olacak" diye konuştu.

Editör: Vitrin Haber