İSTANBUL (AA) - Corendon Airlines, güneşin ve tatilin tadını avantajlı fiyatlarla çıkarmak isteyen yolcuları için "Super Friday" kampanyasını başlattı.

Corendon Airlines açıklamasına göre, hava yolu 1 Nisan-31 Ekim 2023 tarihlerindeki tüm uçuşlarında yolculara net bilet fiyatı üzerinden yüzde 20 indirim fırsatı sunuyor.

Corendon Airlines ile uçuşunu şimdiden planlayanlar, yaz aylarında Birleşik Krallık, Almanya, Hollanda, Belçika, Avusturya, İsviçre ve Polonya’dan Avrupa’nın en popüler tatil destinasyonlarına avantajlı fiyatlarla uçma avantajını yaşayacak.

Kampanya kapsamında Türkiye çıkışlı uçuşlarında da yüzde 20 indirim sunan Corendon Airlines, yaz ayları boyunca Türkiye’den de Avrupa’ya direkt uçuşlar düzenleyecek.

28 Kasım’a kadar sadece www.corendonairlines.com web sitesi üzerinden yapılacak rezervasyonlarda geçerli olan yüzde 20 indirim kampanyası 1 Nisan-31 Ekim 2023 tarihleri arasında düzenlenecek uçuşları kapsıyor.

"Super Friday" kampanyası kapsamında, net bilet fiyatı üzerinden yüzde 20 indirim uygulanacak olup, tek yön veya gidiş-dönüş olarak satın alınan tüm uçuşlar için, ilgili tarihler arasındaki tüm uçuş ve ücret tiplerinde geçerli olacak.

Kampanya kapsamında rezervasyon yapan yolcular, aynı rezervasyon esnasında gidiş ve dönüş biletlerini birlikte almaları durumunda ekstra yüzde 10’a varan indirimden de yararlanabilecek.

Kaynak: aa