Sinop'ta faaliyet gösteren Hokus Pokus Temizlik Evi, dünyayı hala etkisi altında tutan salgın hastalık korona virüs sürecinde vatandaşlara önemli katkılarda bulunuyor. Bu zamana kadar Sinop kent merkezinde vatandaşlara binlerce ücretsiz maske dağıtan ve süreç boyunca ev ve iş yerlerinde dezenfekte işlemi gerçekleştiren Hokus Pokus Temizlik Evi, son olarak otomobil ve tüm araçlarda ücretsiz dezenfekte işlemi gerçekleştirdi. 

Firmanın Aşiyan Pazar Yerindeki merkezinde geçtiğimiz Pazartesi günü gerçekleştirilen uygulamada çok sayıda vatandaş araçlarını ücretsiz olarak dezenfekte ettirdi. Uygulamadan bazı kurumlar da yararlandı. 

Yaptıkları ücretsiz dezenfekte işleminin büyük ilgi gördüğünü dile getiren firma sahibi Özgür Çetin, uygulama ile otomobil ve tüm araçlarda özellikle pandemi sürecinde hijyen konusunda farkındalık oluşturmak istediklerini dile getirdi. 

Özgür Çetin, "Hala devam ede gelen salgın hastalık Covit-19 nedeniyle oldukça kritik günlerden geçtiğimiz son günlerde, Sinoplu hemşehrilerimizin sağlık risklerine yönelik önlemlerine destek olmak amacıyla böyle bir çalışma yaptık ve başarılı olduk. Müşterilerimizin ve tüm hemşehrilerimizin yanında olabilmek adına başlattığımız uygulamanın büyük ilgi gördü. Uygulamamız belli periyotlarda devam edecek" diye konuştu.

Bu bir ‘Advertorial’dir.
 

Editör: Vitrin Haber