Elektrik dağıtım ve perakende satış sektöründe tüm tüketicilerine kaliteli ve kesintisiz hizmet sunmayı amaçlayan Çalık YEDAŞ, dağıtım alanındaki Sinop, Ordu, Çorum, Amasya, Samsun il ve ilçelerinde; müşteri memnuniyeti temelinde yenilikçi uluslararası bir kurumsal yapının sürdürülebilirliği için çözüm ortağı firmalarla bir araya gelerek hedeflerini belirledi.

Çözüm ortağı firma yöneticileri ve çalışanlarına, kurumsallaşmanın paydaş firmaların katılımıyla daha da önem kazanacağını, müşteri memnuniyetinin olmazsa olmazları arasında kalitenin çok önemli bir yer aldığını vurgulayan Çalık YEDAŞ, bu sürecin içine dahil olan çözüm ortağı firmaların da sürdürülebilir başarının içinde yer alması için 'Büyük Aileyi' Samsun ve Ordu'da düzenlediği geceyle bir araya getirdi. Tüm paydaşların oluşturacağı sinerji ile şekillenen vizyoner ve misyoner bir bakış açısı ile başarının sürdürülebilir olacağına inanan Çalık YEDAŞ, toplam kalite açısından hedeflere ulaşmanın etik de ğerlerin içselleştirilmesiyle sağlanabileceğini ön görüyor. 

Çalık YEDAŞ Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu'nun başkanlığında Samsun ve Ordu illerinde düzenlenen 'Sürdürülebilir Tedarikçi İletişim Toplantıları'na, KAREL İnşaat Elektrik Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş., Zeki-İş Müh. Elk. Ltd. Şti.,Biltaş Bilgi İşlem Otom. San. ve Tic. A.Ş., Yıldız Elektro Teknik Müh. İnş. Mak. San. ve Tic. Ltd. Şti.,Securitas Güvenlik Hizmetleri A.Ş., ELSAN Mühendislik Taahhüt ve Tic. San. Ltd. Şti., Demircan İnşaat Elektrik Makina San. ve Tic. A.Ş., ALMEK İnşaat Makina Elektrik Taahhüt ve Tic. Ltd. Şti., HİMSAN Mühendislik Harita Jeo. İnş. Çev. Enerji Taah. Tic. Ltd. Şti., KOD-A Bilişim San. ve Tic. A.Ş.,CodeBase AR-GE Yazılım Bilişim Tic. Ltd. Şti. ve BAŞAR Bilgisayar Sistemleri Ltd.Şti. yöneticileri ve çalışanları katıldı.  Çözüm ortağı firma yöneticileri ve çalışanları ile birlikte, 2011-2012 yılını değerlendirmek ve 2013 yılı hedefleri paylaşıldı. İletişim, tanışma ve kaynaşma yemeğinde bir araya gelen Çalık YEDAŞ'ın büyük ailesi, toplam kalitede 'farkındalıkları nasıl oluşturabileceklerini belirledi. Çalık YEDAŞ’ın tedarikçi firmalarla ‘büyük aile toplantıları’, diğer sorumluluk alanı olan illerde Amasya’da  1 Mart, Çorum’da 7 Mart ve Sinop’ta ise 13 Mart’ta devam edecek. 

Çalık YEDAŞ Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu, Çalık YEDAŞ’ın yönetim modelini anlatmak ve kurumsallaşmanın önemine dikkat çekmek için bir araya geldiklerini belirterek, şöyle devam etti: “Çözüm ortağı firmalarımızın da bizimle aynı hedef ve doğrultuda olması gerekliliğinin altını çizmek istiyorum. Zor bir iş yapıyoruz ve bu iş için eğitimli olmamız, kaliteye giden yolda yeterli bilgi ve birikime sahip olmamız gerekiyor. Günü kurtarmak içi değil, kurumsal hedeflerimize varmak için çalışmalı, öğrenmeliyiz. Kalite kolay elde edilen başarılarla ulaşılabilen bir nokta olmadığı gibi, fedakarlık gösterebilen, sürdürülebilir bir yapının içinde var olanların ulaşabileceği bir noktadır. Çalık YEDAŞ ve çözüm ortağı firma çalışanları, Çalık YEDAŞ kurumsal ilkelerine göre çalışmak ve iş akdini sürdürmek zorundadır. Bizim müşteriyle direk temas kuran ilk yüzümüz sizlersiniz. Zor anlarda fark yaratmak zorundasınız. İş güvenliğine özen göstermelisiniz. Hedeflerimiz büyük ve bu yolda entegre olmalıyız. Çalık YEDAŞ olarak eğitim çalışmalarımız devam edecek. Büyük bir ailenin ferdi olarak, ortağı olduğunuz Çalık YEDAŞ şirketinin kurumsal hedeflerine ortak olun ve kaliteye giden yolculuğumuzda yer alın"

Çözüm ortağı firma yöneticilerine, Çalık YEDAŞ'ın vizyon ve hedeflerine uygun görev yaptıkları ve gösterdikleri başarıları nedeniyle  Genel Müdür Türkoğlu tarafından teşekkür plaketi verildi. Türkoğlu, "Amaç toplam kalite ve rol model olabilmektir. Bizim yönetim anlayışımız zaten tüm paydaşların yön birliğini kapsadığı için rol modeli içselleştirmektir" dedi.



Editör: Vitrin Haber