0-16 yaş gurubu başta olmak üzere anne-bebe bakım ürünleri ve araç-gereç satışlarıyla Bafra Çelikpark'ta hizmet veren ve birçok Sinoplunun da sıklıkla ziyaret ettiği Blue Pink Çocuk Giyim Mağazası, artık Sinopluların ayağına geldi. 

Sakarya Caddesinde yeni açtığı şubesini Sinoplularla buluşturan Blue Pink Çocuk Giyim Mağazası'nın açılışı Bafra Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar, firma sahibi Sevgi Yurduseven ve davetliler tarafından yapıldı. 

ÜRÜNLERİMİZİ SİNOPLUNUN AYAĞINA GETİRDİK
2000 yılında tekstil sektörüne adım attığını belirten Sevgi Yurduseven, yaklaşık 5 yıl kadar çeşitli markalarda üretime devam ettiklerini ve 2012 yılında da kendi markalarının üretimine başladıklarını söyledi. Bu haber vitrinhaberden alınmıştır.

2013 yılından itibaren de Blue Pink Çocuk Mağazası olarak faaliyet gösterdiklerini dile getiren Yurduseven; "0-16 yaş gurubuna hitap etmekteyiz. Ayrıca anne-bebe bakım ürünleri ile bu gruba yönelik araç ve gereçler konusunda hizmet vermekteyiz. Üretimimiz İstanbul'da yapılmakta, ama tüm Türkiye genelinde tüm illerimize kargo ile de cevap vermekteyiz. Merkezimiz Bafra Çelikpark'ta yer alıyor. Sinop'tan oldukça fazla müşterimiz vardı. Biz de hizmetlerimizi Sinopluların ayağına getirelim istedik. Tüm Sinopluları mağazamıza bekliyoruz" dedi. Bu haber vitrinhaberden alınmıştır.​

GİRİŞİMCİLİK RUHU ÇOK ÖNEMLİ

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar'da konuşmasında, girişimcilik ruhunun ülke ekonomisi için önemine değindi. 
Göksel Başar, "Sevgi hanımı ben tebrik ediyorum. Bayanların girişimci ruhu her zaman yüksek oluyor. Özellikle biz Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) olarak bayanların girişim yapmalarını çok destekliyoruz. Bununla ilgili Bafra Ticaret ve Sanayi Odamızda da girişimcilik kursları düzenledik. Bayanlarımız bu kurslara çok büyük ilgi gösteriyor. Sevgi hanımı da bu yönüyle destekliyoruz ve o amaçla biraya geldik. Bafralı iş kadının buralara gelip bir iş yeri açması bana göre alkışlanacak bir durum. İnşallah bu güzel iş yerinde çok güzel paralar kazanır. Girişimcilik ruhu bizim için çok önemli. Eğer bu ülke gelişip büyüyecekse ancak girişimcilerin desteği ile büyüyebilir. Sevgi hanım başarılı bir iş kadını. Ben bu başarısını Bafra'dan sonra Sinop'ta da devam ettireceğini düşünüyorum" dedi. 

SİNOP VE BAFRA BERABER YÜRÜYOR
Bafra ve Sinop'un beraber yürüyen önemli iki partner kent olduğunu kaydeden Bafra TSO Başkanı Göksel Başar sözlerini şöyle sürdürdü; "Burada ayrıca bizim üyelerimiz var. Onları da ziyaret etmiş olduk. Sinop her zaman Bafra ile sürekli bağlantı halinde. Sinop dünyanın en özel şehirlerinden bir tanesi. Biz her zaman buranın bu şekilde bakir kalmasını istiyoruz. Çok şehirleşmenin olmasını istemiyoruz. Çünkü gelecek nesillere bu mirası ancak böyle bırakabiliriz. Bu doğal güzellik bozulmasın. Biz göremeyiz ama, bir 50-100 yıl sonra sanayileşme bitecek ve Sinop hala böyle kalacak. Binlerce insan buraya gelmek için çaba sarf edecek. Biz Bafra ile Sinop'un beraber yürüdüğünü söylüyoruz. Bafra kazanırsa Sinop kazanır, Sinop kazanırsa da Bafra kazanır. Sinop'ta çalışan insanların bir çoğu Bafra'dan alışveriş yapıyor"

Açılış ardından çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Bu bir 'Advertorial'dir.
Editör: Vitrin Haber