Türkiye’nin ilk teknoloji perakende şirketi Bimeks, İstanbul’da 135’inci mağazasını Mall Of İstanbul’da açtı. Ülke genelinde 53 mağaza ile faaliyet gösteren Bimeks çok yakında Sinop’ta açacağı mağazasıyla Sinoplulara hizmet vermeye hazırlanıyor. 

Türkiye’nin ilk teknoloji perakende şirketi Bimeks, İstanbul’da 135’inci mağazasını Mall Of İstanbul’da açtı. İstanbul’daki mağaza açılışına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar, “İstanbul’daki 30’ncu mağazamız. Türkiye genelinde ise 135’inci mağazamızı açmış bulunuyoruz. Tüm İstanbullumuza ve Türkiye’ye hayırlı olsun” dedi. 
Teknoloji perakendesinde gerçekleştirdiği satın almalarla öne çıkan Bimeks, geçtiğimiz yıl devraldığı Electro World mağazalarının sayısını arttırmaya devam ediyor. Bimeks, mağaza zincirinin 30’ncusu İstanbul’da Mall Of İstanbul AVM’de gerçekleştirdi. Açılış onuruna yapılan indirime vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Sabah erken saatlerden itibaren mağaza önünde kuyruk oluşturan vatandaşlar, açılışın ardından alışveriş yaptı.

Teknoport mağazasının açılışı, Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar’ın katılımıyla gerçekleşti. Açılış için gelen vatandaşlarla birlikte kurdele kesen Bayraktar, “İstanbul’daki 30’ncu mağazamız. Türkiye genelinde ise 135’inci mağazamızı açmış bulunuyoruz. Tüm İstanbullumuza ve Türkiye’ye hayırlı olsun. Bimeks olarak 53 mağazada şuan faaliyette bulunuyoruz ama kontratını yaptığımız Iğdır, Bingöl, Sinop ve Bartın illerimizde mağazalarımız olacak. İnşallah Kocaeli’nin Gebze ilçesine bir mağazamız geliyor. Ve İzmir’e bir teknoport mağazamız geliyor. Yani önümüzdeki günlerde 6 mağazamızın daha açılışı var” dedi.
Mağaza sayısının arttırılacağını belirten Bayraktar, “Asıl hedefimiz sene sonun da Türkiye genelinde faaliyette bulunduğumuz il sayısını 65’e çıkartmak ve mağaza sayımızı da yaklaşık 160’lara çıkartmak istiyoruz. Bimeks olarak müşterisini güler yüzle hizmet eden bir şirketiz. Onlara en iyi ürünü, en iyi fiyatlarla hizmet vermeye çalışıyoruz. Türk tüketici İstanbullu tüketicilerimiz bizleri tanıyorlar. Açılış kampanyalarımız olduğu zaman sabahın erken saatlerinden itibaren teveccüh göstererek gelen tüm müşterilerimize teşekkür ediyoruz. Bimeks’in büyümesinde büyük katkıları var” diye konuştu.
Açılış için saatler öncesinde mağaza önünde kuyruk oluşturan vatandaşlar da açılışın gerçekleşmesiyle gönüllerince alışveriş yaptı. Özellikle televizyon, notebook, tablet ve fotoğraf makinesi gibi ürünlere ilgi gösteren vatandaşlar, yapılan indirimlerden memnun kaldıkları gözlendi.

Editör: Vitrin Haber