Enver Bahadır Caddesinde Zafer Karakaya ve Hakan Küçükali işletmeciliğinde açılışı yapılan Bayramefendi Osmanlı Kahvecisinin açılış kurdelesi; CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, İl Kültür Turizm Müdürü İrfan Göz, Oyuncu Ümit Erdim, Ses Sanatçısı Selçuk Balcı, CHP Sinop İl Başkanı Barış Ayhan tarafından birlikte kesildi.

Firmanın Sinop'a hayırlı olmasını dileyen Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, işletmeyi Sinop'a kazandıranlara teşekkür etti.

Ergül; "Kentimize dışarıdan gelen değerli arkadaşlar ve bu müesseseyi Sinop’a kazandıran çok kıymetli Osmanlı Kahvesi ailesi hepinize Sinop adına merhabalar diyorum. Biraz önce acele ederek bir an önce açılışı yapalım sizler de para kazanmaya devam edin ama bu kazandığınız paranın da hepsini götürmeyin bir bölümünü de Sinop’a bırakın, hayırlı olsun güzel bir tesis kazandırmışsınız önemli olan bunu böyle yapmak değil bunu bu şekilde devam ettirmek önemli, biraz içeride sigara kokusu fazla geliyor onları halletmeniz lazım hayırlı olsun bol kazançlar diliyorum” dedi.

Türkiye’de 100’e yakın şubesi buluna Bayramefendi Osmanlı Kahvecisinin içeriği ve ismiyle patentleri alınmış Efe Kahvesi, Fincan Kek, Çikolaşk gibi kendine has doğal lezzetleri olan firma, ürün araştırmalarına da son hızla devam etmektedir.

İçeriği ve ismiyle patentleri alınmış EFE Kahvesi , Fincan Kek, Çikolaşk gibi kendine has doğal lezzetleri olan firma; geleneksel Osmanlı Kahvesi, Klasik Türk Kahvesi ve kendine has diğer tüm doğal ürünlerini Sinoplularla buluşturuyor.

Advertorial Haber

 
Editör: Vitrin Haber