Sinop’ta 2 buçuk yıldan bu yana faaliyetlerine devam eden KARTAŞ Beton, 2018 model tam donanımlı cihazları ile en üst düzey kalitede üretimini gerçekleştirdiği kilit parke modelleri, bordürler ve daha birçok ürün ile sektörünün önde gelen firmalarından olmayı başardı. 

Tesis hakkında bilgi veren KARTAŞ Beton Sahibi Aykut Kızıltoprak, Sinop merkez ve ilçe belediyelerinde kullanılan ürünlerin tamamının üretildiği tesislerinde geniş ürün yelpazesi ile sektörün tüm ihtiyaçlarına en uygun fiyatlarla cevap verebildiklerini söyledi. 

Kızıltoprak; “KARTAŞ Beton olarak 2 buçuk yıldan bu yana bu sektörde faaliyet gösteriyoruz. Öncesinde yaklaşık 8 yıl kadar inşaat sektöründeydik. Yani bu işin temelinden geliyoruz. Tesisimizde çevre düzenlemelerinde, peyzajlarda, şehir düzenlemelerinde kullanılan kilit parke modelleri, prizma modelleri, beton çiçek saksıları gibi pek çok ürünün üretimini yapıyoruz. Üretimde kullandığımız malzeme Sinop’ta özel olarak hazırlanıyor. Bununla birlikte çeşitli illerden tedarik ettiğimiz malzemelerimiz de var. Onlar da Sinop’ta tedarik imkanı bulunmayan malzemeler. Bizim ürettiğimiz malzemeler, Sinop merkez ve ilçelerimizdeki belediyelerimizin tamamının kullandığı malzemeler. Bizler bu işe başlamadan önce belediyelerimiz bu ürünleri çok yüksek fiyatlara tedarik edebiliyorken, şimdi aynı ürünü hatta daha kalitelisini bizden daha ucuza alabiliyor” dedi.

ÜRÜN ÇEŞİTLİLİĞİMİZİ ARTIRACAĞIZ
KARTAŞ Beton olarak sadece Sinop ve ilçelerine değil, çeşitli illere de hizmetler verdiklerini belirten KARTAŞ Beton sahibi Aykut Kızıltoprak, ürün yelpazesini geliştirerek, bu sektörde Sinop’u bir marka haline getirmeyi amaçladıklarını belirtti. 

Kızıltoprak; “Devlet demir yollarının Amasya- Samsun hattının kablo kanalı sistemlerinin tamamını biz verdik. Yine Sinop’ta yol projelerini üstlenen Çelikler Holdingin kaldırımlara döşediği, bordürler, kilit parkelerin tamamını biz verdik. Şuanda Sinop belediyesine malzemeyi biz veriyoruz. KARTAŞ Beton olarak sadece bu ürünlerle sınırlı kalmayacağız. Ürün çeşitliliğimizi artıracağız. Şuan mevcut personel sayımız 15. Biz 2 yıla kadar personel sayımızı yaklaşık olarak 130’a çıkartmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

BÖLGEMİZİN EN HIZLI VE EN GÜÇLÜ ÜRETİM YAPABİLEN TESİSİYİZ
Tesiste kurulu makine sisteminin tamamının 2018 model tam otomatik cihazlardan oluştuğunun altını çizen KARTAŞ Beton sahibi Aykut Kızıltoprak, günlük bin metrekarelik üretim kapasitesi ile bölgenin en hızlı ve en güçlü üretim yapabilen tesisi olduklarını söyledi. 

Kızıltoprak; “Şuanda tesisimizde kurulu makine sistemimizin tamamı 2018 model tam otomatik cihazlardan oluşuyor. Bu makinalarla günlük üretim kapasitemiz bin metrekare. Ama bu oranın üzerine çıkabilme imkanımız da var. Samsun ve Karadeniz bölgesinde günlük bin metrekare üretim yapabilen bizden başka bir tesis yok. Bölgesinin en hızlı ve en güçlü üretim yapabilen tesisi biziz. Devlet demir yollarına kablo kanalı ürettiğimizde günlük 12 bin adet üretim yaptık. Yine su oluğu üretiminde günlük 6 bin adet üretim yaptık. Belediyenin kullandığı bordürlerden günlük yaklaşık olarak 10 bin adet üretebiliyoruz. Kilit parke ve modelli taşlarımızda günlük kapasitemiz bin metrekarenin üzerine de çıkabiliyor. Yani bize verilen siparişi en kısa sürede teslim edebiliyoruz” dedi.

OLUMLU GERİ DÖNÜŞLER ALIYORUZ
Hizmet verdikleri kişi ve kurumlardan olumlu geri dönüşler aldıklarını ifade eden KARTAŞ Beton Sahibi Aykut Kızıltoprak, üstlendikleri işi başarıyla yapabiliyor olmanın kendilerine ayrı bir motivasyon sağladığını belirtti. 
Kızıltoprak; “Şuanda 6 dönümlük bir alan üzerinde hizmet veriyoruz. Ancak ilerleyen yıllarda artacak ürün çeşitliliğimizle birlikte bu alanı 15 dönüme çıkarmayı hedefliyoruz. Tabi her şey zaman içerisinde olacak. Tesisimizde her şey bir düzen içerisinde ilerliyor. Herkes kendisine yüklenen görevin bilincinde olarak hareket ediyor. Bu da işlerin aksamadan düzenli bir şekilde yürümesini sağlıyor. Hizmet verdiğimiz kişi ve kurumlardan olumlu geri dönüşler alıyoruz. Ürünlerimizin kalitesini gördükleri zaman bizleri arayarak teşekkür ediyorlar. Bu da bize ayrı bir şevk veriyor, evet biz bu işi başarı ile yapabiliyoruz diyoruz. Ben Sinop aşığı bir insanım. Memleketime hizmet etmek istiyorum. Bu anlamda bir yola girdik ve bu yolda da başarılı bir çıkış yakaladık. Umarım, bu başarımız artarak devam edecek” diye konuştu.
Editör: Vitrin Haber