Sinoplu iş adamları AK Parti heyetini ağırladı. Milletvekili Nazım Maviş beraberindeki Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy, Dikmen Belediye Başkanı Adnan Acar, Erfelek Belediye Başkanı Mehmet Uzun, AK Parti Sinop İl Başkanı Uğur Giresun, Merkez İlçe Başkanı Faruk Şanoğlu, İl Genel Meclis Başkanı Yakup Üçüncüoğlu, İl Genel Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Fatih Özelik, İl Teşkilat Başkanı Ersen Yaman ile birlikte SİAD Sinop Şubesini ziyaret etti. 

Burada Şube Başkanı Yılmaz Öz ile yönetim kurulu ve şube üyeleri tarafından karşılanan AK Parti heyeti, iş adamlarıyla uzun süre görüştü. AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret sırasında geçtiğimiz günlerde İstanbul'da yapılan olağanüstü kongrede genel başkanlığa seçilen İş Adamı Mukadder Yıldırım'ı telefonla arayarak tebrik etti ve yeni görevinde başarılar diledi. Ziyarette ayrıca 19-22 Aralık 2019 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezinde gerçekleştirilen Expo Fuarı ve yankıları da ele alındı. 

SİNOP'UN SORUNLARINI VE YATIRIMLARI ELE ALDIK
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden SİAD Şube Başkanı Yılmaz Öz, dernek çalışmaları hakkında AK Partili ekibe bilgi verdi. Gerçekleştirilen ziyareti Vitrinhaber'e değerlendiren Yılmaz Öz, ziyarette Sinop'un ve iş dünyasının sorunlarının ele alındığını söyledi. 
Sinop'taki imar sorunu, Tarihi Cezaevi restorasyonu, yeni spor salonu ve 10 bin kişilik stadyum yatırımı ile Sinop merkezde yapılacak TOKİ tarafından yapılacak 300 konutun yapılacağı alan ile bir çok yatırımın ele alındığını belirten Yılmaz Öz, Melikşah ve Taşmanlı köyleri ile ilgili yeni alternatif yan yol konusunda söz aldıklarını dile getirdi.

Editör: Vitrin Haber