Hazırladıkları hediye paketlerini minibüslerle köy okuluna götüren Özel Boyabat Yıldız İlkokulu öğrencileri, burada öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilere Özel Boyabat Yıldız İlkokulu Müdürü Erdoğan Çivici, öğretmenler ve okul aile birliği üyeleri eşlik etti.
Karacaören Köyü Şehit Turan Meşe İlkokulu Müdürü Kemal Kaya ve öğretmenler tarafından karşılanan öğrenciler, okulun spor salonunda yapılan törenle öğrenci arkadaşlarına hediyeleri takdim etti. Buradaki törene Boyabat İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Osman Yavuz’da katıldı.

Kardeş Okul Projesi kapsamında okullarına yaptıkları ziyaret ve yardımlardan dolayı Özel Boyabat Yıldız İlkokulu’na teşekkür eden Karacaören Köyü Şehit Turan Meşe İlkokulu Müdürü Kemal Kaya, ‘‘Bu ziyaret ve yardımlardan dolayı çok mutlu olduk. Okul yönetimine okul aile birliği üyelerine ve bu nazik hareketlerinden dolayı Özel Boyabat Yıldız İlkokulu öğrencilerine, öğrencilerimiz adına teşekkür ediyorum’’ diye konuştu.

Her yıl kardeş okul olarak belirledikleri bir okula hem hem kaynaşma hem de yardımlaşma anlamında ziyaretler yaptıklarını belirten Özel Boyabat Yıldız İlkokulu Müdürü Erdoğan Çivici’de yaptığı konuşmasında, her yıl bir okulu mutlaka ziyaret ederek yardımlarda bulunduklarını söyledi. Çivici, ‘‘Yardımların toplanmasında üstün gayret gösteren oklu aile birliği üyelerimize, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz teşekkür ediyorum. Amacımız yardımdan ziyade öğrencilerin kaynaşmasını sağlamak. Bunu da başardığımız için çok mutluyuz’’ dedi.
Giyim malzemelerinden oluşan yardım paketlerinin öğrencilere teslimi törenine katılan Boyabat İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Osman Yavuz, Kardeş Okul Projesi kapsamında emeği geçen herkese teşekkür etti.

Daha sonra öğrenciler okul bahçesinde buluşarak bir süre sohbet ederek çeşitli oyunlar oynadı.

Editör: Vitrin Haber