Türkiye Sakatlar Derneği Sinop Şubesi ile Sinop Halk Eğitim Merkezi organizesinde işaret dili kursu düzenlendi.

Toplamda 120 saat süren kursu başarı ile tamamlayan Türkiye Sakatlar Derneği Sinop Şubesi üyeleri, dernek binasında düzenlenen törenle sertifikalarını aldı. Gerçekleştirilen belge töreninde konuşan Halk Eğitim Merkezi İşaret Dili Eğitmeni Gökçe Şahin, kursu başarı ile tamamlayarak belgelerini almaya hak kazanan tüm kursiyerleri tebrik etti. 

Şahin; “Oldukça keyifli geçen bir kursu tamamladık. 120 saat nasıl geçti inanın anlamadım. Sizler gibi hayata tutunmak için her türlü özveriyi gösteren insanlarla tanışmaktan son derece mutluyum. Siz değerli dostlarımı asla unutmayacağım” dedi. 

Programda daha sonra konuşan Türkiye Sakatlar Derneği Sinop Şubesi Başkanı Murat Karagülmez, derneğin yeni yönetimi oluşturması ardından büyük bir hızla çalışmalarına başladığını söyledi. Karagülmez; “Yeni bir yönetim ve yeni bir oluşumun içerisindeyiz. Bu amaçla derneğimizin ilk kursu olan işaret dil kursu kursiyerlerimize hayırlısı olmasını temenni ediyorum. Kursta başarı gösteren tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Derneğimizin bünyesinde olan engellilerimizden talepler geldikçe faklı kurslar da olacak” diye konuştu. 

 
Editör: Vitrin Haber