Gençlere, ulus bilincini aşılamak ve Atatürk’e olan sevgisini, özlemini dile getirmelerini sağlamak amacıyla Eğitim-İş tarafından “Ulusal Bağımsızlığın 98. Yılında Gençliğin Ata’sına Özlemi” konulu mektup yarışmasına Sinop'tan 20 öğrenci katıldı.

Bunlardan 3 öğrencinin eseri ise Sinop'u temsilen gönderildi. Eğitim-İş Sinop Temsilciliği tarafından yarışmaya katılan öğrencilere okullarından ödülleri takdim edildi. Ayrıca yarışma kapsamından Sinop'u temsil eden 3 öğrenciye de Eğitim-İş Genel Merkezi tarafından gönderilen ödülleri de verildi. 

Eğitim-İş Sendikası Sinop Temsilcisi Celal Tuncay Şahbenderoğlu, yarışmaya katılan tüm öğrencilere teşekkür etti. Şahbenderoğlu, "Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, Samsun’a çıkarak, bağımsızlık ve özgürlük meşalesini yakmasının 98. yıl dönümü nedeniyle düzenlediğimiz “Gençlerden Atatürk’e Mektup Yarışması”nın ödül törenini gerçekleştirdik. Sinop Eğitim-İş olarak Merkez ilçedeki Sinop Anadolu Lisesi, Seydi Ali Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 75. Yıl Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Şehit Ömer Can Açıkgöz Anadolu İmam Hatip Lisesi, Şehit Bülent Yalçın Spor Lisesi ve Ayancık ilçemizdeki Atatürk Anadolu Lisesi öğretmenleri ve öğrencilerine katılımlarından dolayı teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz" dedi. 
Editör: Vitrin Haber