Sinop 15 Eylül Anaokulunda ve Pazar günü 15 Eylül Anaokulu bünyesindeki Üniversite kampüsünde bulunan Deniz Yıldızları Anaokulunda gerçekleştirilen geleneksel kahvaltılı veli toplantısına katılım yoğun oldu. 

Programa, öğrenci anne ve babaları, öğretmenler ve minik çocuklar katıldı. Kaynaşma, dayanışma, birlik ve beraberlik sağlamak amacıyla yapılan kahvaltı etkinliğinde çocukların genel değerlendirmeleri yapılarak yıl içinde yapılan ve yapılmaya devam edecek olan etkinliklerle ilgili konuşuldu. 

Hem kahvaltı yapan, hem de sohbet eden veliler güzel anlar yaşarken, çocuklarda sınıflarda ve oyun salonunda oyunlar oynadı. Çoğu velinin katıldığı etkinlikten tüm katılımcılar memnuniyetle ayrıldı. Programda bir konuşma yapan Sinop 15 Eylül Anaokulu Müdürü Yusuf Haskılıç, toplantıya katılan tüm velilere teşekkür etti. 

Haskılıç; “Çocukların ilk öğretmenleri olan anne babaların şekillendirmeye çalıştığı karakterlerinde okul öncesi eğitimin öneminin büyük olduğunu siz velilerimiz yaşayarak tecrübe ediyorsunuz. Bu bağlamda sizlere en büyük yardımı ve yol göstericiliği yapan, özveri ile çalışan öğretmenlerime teşekkür ediyorum. Düzenlenen kahvaltıya katılan tüm öğrenci velilerimize teşekkür ediyorum. Okulumuz adından başarılı eğitim ve etkinliklerle daha sık söz ettirecektir” dedi.
Leziz kahvaltının bitiminde hatıra fotoğrafı çektiren veliler; bu güzel ortamı hazırladıkları için öncelikle okul müdürü Yusuf Haskılıç’a daha sonra öğretmenlere ve personele teşekkür ederek memnuniyetlerini belirtti.


 

Editör: Vitrin Haber