15 Eylül Anaokulu Müdürlüğü tarafından Cumartesi günü Gelincikler Sınıfı Öğretmeni  Melek Kılıç Can ve Laleler Sınıfı Öğretmeni Sündüs Kaçmaz rehberliğinde, Pazar günü ise Nergisler Sınıfı Öğretmeni Neslihan Aktaş rehberliğinde okul yemekhanesinde düzenlenen kahvaltıda, öğrenci velileri ve okul yönetimi bir araya geldi.

Okul yönetiminin velilerle yaptığı toplantıda konuşan 15 Eylül Anaokulu Müdürü Yusuf Haskılıç, veliler ile iletişim halinde olmaktan mutluluk duyduklarını söyledi. Haskılıç, "Velilerimizin büyük çoğunluğunun çalışmaları nedeniyle okulda yapılan çeşitli faaliyetler ve toplantılara katılımın az olduğunu gördük ve  gelenekselleştirdiğimiz Velilerimiz ile Kahvaltılı toplantılarımıza devam etmeyi öğretmen arkadaşlarımızla planladık. Okulumuzda bulunan Gelincikler, Laleler ve Nergisler sınıfı öğrenci velilerimizi Cumartesi ve Pazar günleri okulumuzda misafir ettik. 

Okul yönetimi olarak amacımız;  velilerle olan diyaloglarımızı geliştirmek ve çocukları aynı sınıfta eğitim-öğretim gören velilerin tanışıp kaynaşarak çocukların eğitimi ile ilgili sınıf öğretmenleriyle birlikte sohbet etmeleri, ortak ilgi alanı olan çocuklarımıza bu kaynaşmanın yarar sağlayacağını düşünmemizdir. Ayrıca okul yönetimi olarak geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın daha iyi eğitim alabilmesi için eksikliğini hissettiğimiz, olmasını arzu ettiğimiz konu ve konularda velilerimizle fikir alış verişlerinde bulunma fırsatı yakaladık. Toplantıya iştirak eden tüm velilerimize teşekkür ediyorum" dedi. 

Veliler adına teşekkür eden öğrenci velilerinden Türker Can ise,  “Bu türlü sosyal faaliyetler vesilesiyle her şeyimiz çocuklarımızın günlerinin büyük çoğunluğunu geçirdikleri okullarında, sınıflarında bulunmak,  onların etkinlik yaptığı ortamlarda, oyun oynadıkları, eğitim – öğretim gördükleri alanlarda bulunmak çok hoşumuza gidiyor. Bunun yanı sıra çocuklarımızın arkadaşlarının anne-babaları ile tanışma ve kaynaşma imkanı bulduk. Bu da bizi mutlu etti. Başta okul müdürümüz sayın Yusuf Haskılıç’ a, öğretmenlerimize ve bu leziz kahvaltıyı hazırlayan okul personeline böyle sağlıklı, mutlu ve huzurlu, temiz, steril bir ortam hazırladıkları için teşekkür ediyoruz" diye konuştu.  
Programda okul yönetimi ile veliler karşılıklı fikir alış verişinde bulunurken, okulu ve öğretmen kadrosunu da yakından tanıma fırsatı buldu.
Editör: Vitrin Haber