Türkeli Belediye Başkanı Veysel Şahin tarafından verilen yemeğe; Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın’ın yanı sıra, Türkeli Kaymakamı Murat Zadeleroğlu, Türkeli Meslek Yüksekokulu Müdür Vekili Öğr. Gör. Recep Aykan, öğretim elemanları, öğrenciler ve aileleri katıldı.
 
Öğrencilerin Türkeli ilçesini yakından tanıyarak öğrenim yaşamlarına daha kolay uyum sağlamalarına yardımcı olmak ve birbirleri ile etkileşim içeresinde olmalarını sağlamak amacıyla düzenlenen hoş geldin yemeği, renkli anlara sahne oldu.
 
Türkeli Meslek Yüksekokuluna kayıtlarını yaptırarak üniversiteli olmanın heyecanını yaşayan öğrenciler, düzenlenen yemekte hem arkadaşlarıyla kaynaşma fırsatı bulurken, hem de ilçe ve yüksekokuluyla alakalı merak ettikleri sorulara cevap buldu.

 Yemeğin ardından bir konuşma yapan Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın, Türkeli Meslek Yüksekokulunu kazanan öğrencileri ve ailelerini tebrik ederek başarılı bir eğitim dönemi geçirmelerini temenni etti.
 

Rektör Dalgın ayrıca yemeği organize eden Türkeli Belediye Başkanı Veysel Şahin’e teşekkür ederek, “Sayın Belediye Başkanımıza bu anlamlı ve sıcak karşılamasından dolayı şükranlarımı sunuyorum. Düzenlenen bu yemeğin öğrencilerimiz ve ailelerine önemli bir motivasyon sağladığını düşünüyorum. Türkeli ilçemizdeki yöneticilerimizin ve ilçe halkımızın öğrencilerimizi en iyi şekilde ağırlayacağından şüphemiz yok. Bu noktada ailelerimizin de gözünün arkada kalmaması en büyük temennimiz. Bizler öğrencilerimizin burada en iyi eğitimi almaları için gayret edeceğiz. Sinop Üniversitesi ailesine katılarak, gösterdikleri başarıdan dolayı öğrencilerimizi kutluyor,  bu süreç içinde hiç bir fedakarlığı esirgemeyen ve başarıları için öğrencilerimizi sürekli destekleyen ailelerimizi tebrik ediyor, tüm öğrencilerimize sağlık, mutluluk ve başarıyla dolu bir öğrenim hayatı diliyorum” dedi.
 
Rektör Dalgın daha sonra yemeğe katılan öğrenciler ve aileleriyle sohbet etti.

Editör: Vitrin Haber