Her geçen yıl yeni bölüm ve programları bünyesine kazandırarak hızla büyümeye ve gelişmeye devam eden Sinop Üniversitesi, yapımı tamamlanan Türkeli Meslek Yüksekokulu binasını yeni eğitim öğretim döneminde öğrencilerin hizmetine sunacak.
Türkeli İlçesini ziyaret eden AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş ve Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın, 2019-2020 eğitim öğretim yılına hazır hale getirilen Türkeli Meslek Yüksekokulu binasında incelemelerde bulundu.
  
Ziyarete Türkeli Kaymakamı Murat Zadeleroğlu, Türkeli Belediye Başkanı Veysel Şahin, AK Parti Sinop İl Başkanı Uğur Giresun, AK Parti Türkeli İlçe Başkanı Adem Ünal ve Türkeli Meslek Yüksekokulu Müdür Vekili Öğr. Gör. Recep Aykan eşlik etti.
 
Esnaf ve Kefalet Kooperatifi tarafından Üniversitesine tahsis edilen ve İş Adamı Fadıl Demirel’in tadilat ve yapımını üstlendiği Türkeli Meslek Yüksekokulu binasında, öğrencilerin eğitim öğretim ihtiyacı için gereken tüm hazırlıklar tamamlandı.
 

AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın ve beraberlerindeki heyet, Türkeli Meslek Yüksekokulu binasında bulunan derslikler, laboratuvarlar, idari odalar, yemekhane, kantin ve sosyal donatı alanlarını inceledi.
 
Ziyaret sonunda Rektör Dalgın, Türkeli Meslek Yüksekokulu Müdür Vekili Öğr. Gör. Recep Aykan ve öğretim elemanlarıyla bir toplantı gerçekleştirdi.
 

Toplantıda Türkeli Meslek Yüksekokulunun nitelik yönünden geliştirilmesi, öğretim süreçlerinin değerlendirilmesi, öğretim programının zenginleştirilmesi konularında fikir alışverişinde bulunuldu.
 
Ayrıca Meslek Yüksekokulunun Türkeli ilçesinin beklenti ve ihtiyaçlara cevap verebilecek bir eğitim yapısına sahip olması için yürütülecek çalışmalar da ele alındı.

Editör: Vitrin Haber