Ahmet Muhip Dıranas Uygulama Oteli’nde 3 gün boyunca devam eden programlarda; SNÜ Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Kamil Demirci ve Prof. Dr. Cem Cüneyt Ersanlı, üniversitenin başarısında pay sahibi olan akademisyenlerle bir araya geldi.

“AKADEMİSYENLERİMİZLE İFTİHAR EDİYORUZ”
Programda konuşan SNÜ Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın, Sinop Üniversitesinin ulusal ve uluslararası başarılarıyla ülkemizde saygın, bölgemizde ise önde gelen üniversitelerden biri olduğunu belirterek “Bu başarıya katkı sağlayan tüm akademisyenlerimizle iftihar ediyoruz” dedi.
Sinop Üniversitesinin ulusal ve uluslararası alanda bilim üreten bir yükseköğretim kurumuna dönüştüğünü belirten Rektör Dalgın, üretilen bu bilgiyi sektörün hizmetine sunmak ve üniversite açısından ekonomik değere dönüştürmek istediklerini ifade etti.

“AB, TÜBİTAK VE BAP DESTEKLİ PROJELERDE DE AYNI BAŞARIYI YAKALAYACAĞIMIZA İNANIYORUM”
Elde edilen bu başarının Sinop Üniversitesini daha ileriye götürme konusunda kendilerini motive ettiğini söyleyen Rektör Dalgın, “İşte bu motivasyon, ulaştığımız her başarıyla birlikte yeni ve daha büyük hedefler ortaya koymamızı ve bu hedefler doğrultusunda daha çok çalışmamızı sağlamaktadır. Bizler yetkin akademik kadromuz, deneyimli idari personelimiz, mezunlarımız ve öğrencilerimizle büyük bir aileyiz. Bu geniş ailenin mensupları olarak gayretle çalıştığımız taktirde, ulaşamayacağımız hiçbir ideal ve hedef yoktur. Bu noktada kazandığımız başarının sürdürülebilir olmasını ve artarak devam etmesini diliyor, yakın gelecekte AB, TÜBİTAK ve BAP destekli diğer projelerde de aynı başarıyı yakalayacağımıza yürekten inanıyorum” dedi.

Rektör Dalgın konuşmasının ardından, üniversitedeki bilimsel çalışmaların gelişimi noktasında katılımcıların da görüş ve değerlendirmelerini dinledi.

Program, SNÜ Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Kamil Demirci ve Prof. Dr. Cem Cüneyt Ersanlı’nın Üniversiteye katkı sağlayan akademisyenlere “Teşekkür Belgesi” takdim etmesiyle sona erdi.

Pandemi sürecine yönelik gerekli tüm tedbirlerin alındığı programda, akademisyenlere “Teşekkür Belgeleri”, sosyal mesafe kuralına uygun şekilde takdim edildi.


 

Editör: Vitrin Haber