Ahmet Muhip Dıranas Uygulama Oteli’nde düzenlenen toplantıya; Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Serap Ustaoğlu Tırıl, Prof. Dr. Ahmet Tabak, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokulu Müdürleri ve Üniversitede görev yapan Dr. Öğretim Üyeleri ile Öğretim Görevlileri katıldı.
 
Çalıştayın açılışında konuşan Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın, en büyük hedeflerinin öğrencileri donanımlı bir şekilde yetiştirmek olduğunu belirterek, “Öğrencilerimizle dönem içinde iki kez bir araya geldik ve taleplerini dinledik. Eğitim-öğretim ve sınav yönetmeliği hakkında görüşlerini aldık. Bugün de o görüşleri dikkate alarak hazırladığımız 20 maddelik yönetmelik değişikliğini sizlerin fikirlerini sunmak istiyoruz” dedi.
 

Ardından Rektör Dalgın’ın moderatörlüğünde gerçekleşen Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği Güncelleme çalıştayında, öğrencilerin istek ve beklentileri dikkate alınarak hazırlanan 20 maddelik yeni yönetmenlik müzakere edildi.

Rektör Dalgın değişiklik içeren maddeleri tek tek okuyarak öğretim elemanlarının değerlendirmesine sundu. Çalıştayda Üniversitedeki ders içeriği ve sınav yönetmeliğinin güncellenmesi konularında öğretim elemanlarının görüşleri alındı.

Lisans ve Ön Lisans Eğitm-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğini Güncelleme Çalıştayı ikramla sona erdi.

Editör: Vitrin Haber