Sinop Üniversitesi 15 Temmuz Yerleşkesinde düzenlenen mezuniyet buluşmasına; Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Serap Ustaoğlu Tırıl, Prof. Dr. Ahmet Tabak, Genel Sekreter Mehmet Atlı, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kamil Demirci, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanın Prof. Dr. Bekir Yüktaşır, Akademik-İdari Personel ve mezunlar katıldı.

Mezunlar buluşmasında konuşan Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın, mezunların birbirleriyle ilişkilerini sürdürebilecekleri ortak bir platform oluşturmak amacıyla, Mezun Öğrenci Koordinatörlüğünü kurduklarını belirterek, bu gibi buluşmaların önümüzdeki dönemlerde de devam edeceğini belirtti.

Rektör Dalgın, mezun öğrencilerin birbiriyle ve Sinop Üniversitesiyle olan bağını güçlendirmesi gerektiğini de ifade ederek, “Üniversitemiz 11. Yılını kutluyor. Bu 11 yılda önemli atılımlara imza attık, kendimize yeni hedefler belirledik. Bu süreçte mezunlarımızın da görüş ve önerileriyle bizim yanımızda olması, Üniversitemizi daha iyi yerlere taşımamıza katkı sağlayacaktır. Buluşmamıza katılan tüm mezunlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Programda daha sonra mezunlar adına söz alan Sedat Sever de, etkinliği düzenleyen Mezun Öğrenci Koordinatörlüğüne teşekkür ederek, “Sinop Üniversitesinde eğitim görmek bana her zaman kendimi şanslı hissettirdi. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum, katılan herkese teşekkürlerimiz sunuyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Rektör Dalgın, tek tek masaları gezerek, mezunlarımızla uzun bir süre sohbet etti. Türkiye’nin çeşitli illerinden Sinop’a gelen Sinop Üniversitesi mezunları, dönem arkadaşlarıyla uzun bir süre sohbet ederek, hasret giderdi. Mezunlar Buluşması Programı, ikramla sona erdi.
Editör: Vitrin Haber