Dört gün boyunca devam edecek olan eğitimlerde katılımcılara Kalite Yönetim Eğitimi Sistemi İç Tetkik Eğitimi”, “Risk Tabanlı Proses Yönetimi Eğitimi” ve Kalite Yönetim Sistemi Dokümantasyon Eğitimi” konularında bilgiler verilecek.

Sinop Üniversitesi Kalite Yönetim Birimi tarafından Kalite Üst ve Alt Komisyon Üyelerine yönelik, “TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi” eğitimi başladı

Eğitim Fakültesi Konferans Salonunda düzenlenen eğitime; Sinop Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Tabak ve Prof. Dr. Serap Ustaoğlu Tırıl, Genel Sekreter Mehmet Atlı, Su Ürünleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hülya Turan, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Savaş Baştürk, Daire Başkanları, Akademik ve idari personel katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan programda Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Tabak, Üniversite Kalite Yönetim Biriminin işleyişiyle ilgili bilgiler verdi.

KYS Baş Tetkikçisi ve Eğitmeni Yaşar Efendioğlu, dört gün süresince “Kalite Yönetim Eğitimi Sistemi İç Tetkik Eğitimi”, “Risk Tabanlı Proses Yönetimi Eğitimi” ve Kalite Yönetim Sistemi Dokümantasyon Eğitimi” konularında katılımcılara eğitimler verecek.

Editör: Vitrin Haber