Eğitim Fakültesi Konferans Salonu’nda başlayan eğitimlere; Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın’ın yanı sıra Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Tabak, Prof. Dr. Serap Ustaoğlu Tırıl ile akademisyenler katılım sağladı.

Eğitim programına katılarak bir konuşma yapan Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın, Akademisyenlerin eğitim programı sonrası Pedagojik Formasyon almaya hak kazanacağını belirterek, “Kaliteli ve gelişime açık bir üniversite olmak için, hiçbir zaman bulunduğumuz noktayla yetinmememiz gerekiyor. Dolayısıyla böyle eğitimler Üniversitemiz açısından oldukça önemli. Eğitime katılan akademisyenlerimiz de devamlı surette kendilerini geliştirmek ve öğrencilerimize daha kaliteli bir eğitim imkanı sunmak için buradalar. Hepsini ayrı ayrı tebrik ediyorum” dedi.

Üniversitenin eğitim kalitesini yükseltmek ve öğrencilerimize yönelik etkin bir öğretim dönemi planlamak amacıyla düzenlenen eğitimlerde, konusunun uzmanı Akademisyenleri tarafından, verimli ve etkili ders işleyişi konularında katılımcılara bilgiler verildi.

İki farklı grup şeklinde yapılacak eğitimlerin ilki 27-28 Aralık 2018, 3 Ocak 2019 tarihlerinde, ikincisi ise 4, 10, 11 Ocak 2019 tarihlerinde Eğitim Fakültesi Konferans Salonunda yapılacak.

Editör: Vitrin Haber