Şehit Nurullah Saraç Anadolu Lisesi Kız ve Erkek Voleybol takımını kabul eden Kaymakamımız Metin Kubilay, Sportif faaliyetlerin ders başarılarını artıracağını, akademik başarıya katkı sağlayacağına inandığını belirterek guruplarda İlimizi temsil edecek olan Şehit Nurullah.Saraç Anadolu Lisesi Kız ve Erkek Voleybol takımlarına guruplarda başarılar diledi.

03 Aralık 2012 tarihinde başlayan müsabakalar 04 Ocak 2013 tarihinde sona ermiştir. Müsabakalara genç Kızlarda 23 takım Genç Erkeklerde ise 19 takım katılmıştır. Bu takımlar arasından 1. Olmak ciddi bir başarıdır,ayrıca Şehit Nurullah.Saraç Anadolu Lisesi Erkek Voleybol takımının 4.kez üst üste şampiyon olmasına da dikkat çekti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç ‘de Sportif faaliyetlerde Gerze’nin farkının ortada olduğunu ve bu başarıda emeği geçen herkesi tebrik etti. Guruplarda takımlara başarılar diledi.

Okul Müdürü Uzman Öğretmen Murat Balcıoğlu da, “Bizleri kabul ettiği için Sayın Kaymakama, Desteklerinden dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürüne,ve başarılarından dolayı öğretmen ve öğrencilerine teşekkür etti.

Okul Aile Birliği Başkanı İsmail Alaçamlı’ Kaymakam Bey’e İlçe Milli Eğitim Müdürüne, Okul Müdürüne ve öğrenciler teşekkür ederek, başarılarının devamını diledi.
Editör: Vitrin Haber