6-9 Aralık 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilen etkinlikte, Sinop Üniversitesi (SNÜ) Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın ile Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Kamil Demirci, Prof. Dr. Cem Cüneyt Ersanlı ve Prof. Dr. Hülya Turan, fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokullarını ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi. Kendilerine iletilen soru, öneri ve talepleri dinledi.

“Söz Öğrencilerimizde” programının son gününde, SNÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kamil Demirci, Ayancık ve Türkeli Meslek Yüksekokulu’nda eğitim gören öğrencilerle buluştu.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kamil Demirci etkinlik kapsamında öğrencilerin, eğitim öğretim faaliyetleri, sosyal olanaklar ve laboratuvar imkânları gibi birçok konuda yönelttiği soruları cevaplandırdı.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cem Cüneyt Ersanlı da Boyabat İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile Boyabat Meslek Yüksekokulu’nda öğrenim gören öğrencilerle bir araya geldi.

Boyabat İİBF 15 Temmuz Şehitleri Konferans Salonu’nda düzenlenen buluşmada, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cem Cüneyt Ersanlı kendisine iletilen soru ve talepleri yanıtladı.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hülya Turan ise Durağan Meslek Yüksekokulunu ziyaret ederek burada eğitim gören öğrencilerle buluştu.

Durağan Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen etkinlikte, öğrenciler Üniversitedeki eğitim öğretim sürecine ilişkin düşüncelerini ve taleplerini dile getirme imkânı bulurken, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hülya Turan kendisine iletilen soruları cevaplandırdı.

Editör: Vitrin Haber