Etkinlik kapsamında Sinop Üniversitesi (SNÜ) Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın, Su Ürünleri Fakültesi ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunda eğitim gören öğrencilerle bir araya geldi.

Bir buçuk yıllık bir aranın ardından, yeniden yüz yüze eğitime başlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Rektör Dalgın, öğrencilerin gelmesiyle birlikte kampüs ve yerleşkelerin özlenen günlerine geri döndüğünü ifade etti. 

Konuşmasında öğrencilerin geleceğe daha iyi hazırlanmaları ve donanımlı bir şekilde mezun olmaları için çalıştıklarını söyleyen Prof. Dr. Nihat Dalgın, Bu noktada öğrencilerimizin eğitim öğretim süreci içinde yaşadığı sorunlar varsa bunlara çözümler üretmek, önerilerini dinlemek ve eksiklerini tespit etmek amacıyla ‘Söz Öğrencilerimizde’ programını organize ettiklerini, program kapsamında Rektör Yardımcılarımızla birlikte hafta boyunca birimlerimizin tamamında öğrencilerimizle bir araya geleceklerini belirtti.
Rektör Dalgın daha sonra, öğrenciler tarafından kendisine iletilen soru, talep ve önerileri tek tek yanıtladı.

“Söz Öğrencilerimizde” programı kapsamında Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kamil Demirci de Sağlık Bilimleri Fakültesi, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu ile Meslek Yüksekokulu öğrencileriyle bir araya geldi.

Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinlikte, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kamil Demirci öğrenciler tarafından yöneltilen soruları yanıtladı.


 

Editör: Vitrin Haber