Milli Eğitim Bakanlığının "Meslek Eğitimde 1000 Okul Projesi" kapsamında okullarda eğitim gören öğrencilerin kendi bölgelerindeki Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri tarafından öğretmenleri rehberliğinde sanatsal bilgi ve deneyim aktarılması boyutunda yapılan iki aylık çevirim içi etkinlik çalışması sonlandı. Çalışma kapsamında sanatsal üretim yapacak hale getirilmeleri hedeflenen "1000 Meslek Lisesi Sanatsal Etkinliklerde Buluşuyor Projesi" ve yarışması sonucunda dereceye giren öğrenciler düzenlene törenle ödüllerini aldı. Sinop İl Milli Eğitim Müdürlüğünde düzenlenen ödül töreninde 1. olan öğrencilere diz üstü bilgisayar, 2. ve 3. Olan öğrencilere ise tablet hediye edilirken öğrencilere rehberlik eden öğretmenlere de başarı belgeleri verildi. 

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un bizzat katıldığı çevirim içi ödül töreninde öğrenci ve öğretmenlere ödülleri İl Milli Eğitim Müdürü Ercan Yıldız tarafından verildi. 

Bakan Ziya Selçuk, törende aralarında Sinop'un da bulunduğu 3 il ile canlı görüşme gerçekleştirdi. İl Milli Eğitim Müdürü Ercan Yıldız ve öğrenciler ile görüşen Bakan Selçuk, İl Milli Eğitim Müdürü Ercan Yıldız’ın şahsında Sinop'ta yürütülen etkinlikler ve projelerde emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilere teşekkürlerini iletti. 

Editör: Vitrin Haber