Ankara’da bir otelde gerçekleştirilen “Karadeniz’de Yılın Enleri” ödül töreni siyasetten, sanata, üniversiteden iş dünyasına kadar birçok alanda belirlenen isimleri bir araya getirdi.

Ödül töreninde konuşma yapan Karadeniz Haberci Gazetesi İmtiyaz Sahibi Sayın Figen Çakmak, Bölgeye hizmet veren kişi ve kurumların okur anketleri sonucu ödüllendirildiğini vurgulayarak, “Bu sosyal etkinliğimiz bölgemizin kamu, kurum ve sivil toplumunun itici gücü olmuş ve olmaya devam edecektir” dedi.

Konuşmanın ardından gecede dergi okurları arasında düzenlenen ankette öne çıkan isimlere ve kurumlara ödülleri verilirken, son yıllarda gerçekleştirdiği proje ve çalışmalarla ismini duyuran Sinop Üniversitesi, Karadeniz Bölgesinde “Yılın Üniversitesi” ödülüne layık görüldü. 

Ödülle ilgili değerlendirmede bulunan Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın, başarıların yalnız kazanılmadığını ifade ederek, “Başarı ekip işidir. Bizler de Sinop Üniversitesi ailesi olarak birlikte hareket ederek, Üniversitemizin gelişmesi ve büyümesi için yoğun mesailer harcadık. Bu doğrultuda ödülün alınmasında emeği geçen mesai arkadaşlarıma, Üniversitemiz akademik ve idari personeline göstermiş oldukları gayretlerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.


 

Editör: Vitrin Haber