Rektörlük makamında gerçekleştirilen imza törenine; Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın, Sinop İl Mili Eğitim Müdürü Nevzat Türkkan ve Bilim ve Sanat Merkezi Müdürü Hakan Süzgün katıldı. 

Sinop Üniversitesi tarafından Bilim ve Sanat Merkezinde eğitim gören  “Özel Yetenekli Öğrencilerin” bilimsel ve sanatsal gelişimlerine katkı sağlamak, öğrencilere derslik, laboratuvar, teçhizat ve eğitim öğretim desteği sunmak amacıyla hazırlanan protokol, Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın ile Sinop İl Mili Eğitim Müdürü Nevzat Türkkan tarafından imza altına alındı. 

Gerçekleştirilen işbirliği protokolünün hayırlı olmasını dileyen Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın, Şehrimizdeki her kurumumun Üniversitenin imkânlarından faydalanmasını amaçladıklarını ifade etti. 

Rektör Dalgın, “Sinop Üniversitesi olarak, Ülkemizin geleceği olan özel yetenekli öğrencilerimize destek sağlamaktan ve bu projede yer almaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Bilim ve Sanat Merkezimiz ile ülkemizin geleceğinin inşası noktasında birlikte hareket etmek bizim için son derece önemlidir. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Milli Eğitim Müdürlüğümüzle Sinop ilimizi eğitim konusunda daha ileriye taşımak için işbirliğimiz devam edecek” dedi. 
Sinop İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkkan da destekleri için Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın’a teşekkür ederek, imzalanan işbirliği protokolünün hayırlı olmasını diledi.

 
Editör: Vitrin Haber